Bildirim
Sıradışı oyun önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
heavy rain ps3 olabilir bende daha oynamadım ama walktrought tan baktım biraz süper ve sıradışı -
ps3 yok pc için önerirseniz sevinirim. Ama teşekkür ederim yinedequote:
Orijinalden alıntı: alpbora6
heavy rain ps3 olabilir bende daha oynamadım ama walktrought tan baktım biraz süper ve sıradışı -
konusu esrarengiz oyun daha çıkmadı ama korku oyunları var mesela slender indir oyna.amesia var galiba oda olur.quote:
Orijinalden alıntı: doctor_11
ps3 yok pc için önerirseniz sevinirim. Ama teşekkür ederim yinede
Alıntıları Göster -
Miror's edge ve dead islandı öneririmquote:
Orijinalden alıntı: karakas1996
konusu esrarengiz oyun daha çıkmadı ama korku oyunları var mesela slender indir oyna.amesia var galiba oda olur.
Alıntıları Göster -
Tür'e Göre Konu Değişir Genelde Korku Oyunlarının Sonunda Herşey Açıklanırken Şaşırtan Ve Korkutan Şeyler Çıkabiliyor Amesia Tavsiyemdir Ama İndirme Satın Al :) 20$ Steam'dan Alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: -Sherlock-
Miror's edge ve dead islandı öneririm
Alıntıları Göster -
Söylediklerinizin hepsini oynadım teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: Crynet
Tür'e Göre Konu Değişir Genelde Korku Oyunlarının Sonunda Herşey Açıklanırken Şaşırtan Ve Korkutan Şeyler Çıkabiliyor Amesia Tavsiyemdir Ama İndirme Satın Al :) 20$ Steam'dan Alabilirsin.
Alıntıları Göster -
Şimdi bu devirde konusu esrarengiz olupta içinde adam öldürmek zorunda kalmadığın oyun yok. Biraz daha farklı bir şeyler arıyorsan Mafia serisi- L.A Noire - Alan Wake şimdilik sıradışı diyebileceklerim bunlar.quote:
Söylediklerinizin hepsini oynadım teşekkür ederim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ali.krts
Şimdi bu devirde konusu esrarengiz olupta içinde adam öldürmek zorunda kalmadığın oyun yok. Biraz daha farklı bir şeyler arıyorsan Mafia serisi- L.A Noire - Alan Wake şimdilik sıradışı diyebileceklerim bunlar.
Onları da oynadım :D -
minecraft güzel oyundur.quote:
Orijinalden alıntı: doctor_11quote:
Şimdi bu devirde konusu esrarengiz olupta içinde adam öldürmek zorunda kalmadığın oyun yok. Biraz daha farklı bir şeyler arıyorsan Mafia serisi- L.A Noire - Alan Wake şimdilik sıradışı diyebileceklerim bunlar.
Onları da oynadım :D
Alıntıları Göster -
The Darkness 2'ye bi bak istersenquote:
Orijinalden alıntı: ayna222
minecraft güzel oyundur.
Alıntıları Göster -
ŞimDİ Oneririm ama Oynarmisin Oynamazmisin bilmem :D DEVİL MAY CRY serisini oynayabilirsin yada SİLENT HİLL , Gothic 3 , ama cok daha vaktimi alsin diorsan FF Serilerine başlamani oneririm :Dquote:
Orijinalden alıntı: Serious Cat
The Darkness 2'ye bi bak istersen
Alıntıları Göster -
Machinarium'u öneririm küçük senaryolu etkileyici bir oyunquote:
Orijinalden alıntı: Beful
ŞimDİ Oneririm ama Oynarmisin Oynamazmisin bilmem :D DEVİL MAY CRY serisini oynayabilirsin yada SİLENT HİLL , Gothic 3 , ama cok daha vaktimi alsin diorsan FF Serilerine başlamani oneririm :D
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Databasé
-
Machinarium'u oyna bence...quote:
Orijinalden alıntı: alpbora6quote:
Orijinalden alıntı: Databasé
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
alan wake's american nightmarei oynadınmı -
quote:
Orijinalden alıntı: wichtking
quote:
quote:
alan wake's american nightmarei oynadınmı
Türkçe yaması çıkınca almayı düşünüyorum -
quote:
quote:
quote:
quote:
Türkçe yaması çıkınca almayı düşünüyorum
aynen ama mutlaka oyna hani alan wake kadar hikayesi iyi değil ama çok sayıda silah ve arceda mod bunu unutturuyor insana
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
aynen ama mutlaka oyna hani alan wake kadar hikayesi iyi değil ama çok sayıda silah ve arceda mod bunu unutturuyor insana
Kutulu satılmıyo mu ya d&r da falan bulamadım
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kutulu satılmıyo mu ya d&r da falan bulamadım
yok kutusuz steam üzerinden alıyorsun
Benzer içerikler
- oyun kaldırır mı testi
- steam yaş değiştirme
- tsr nedir
- cm 01 02 en iyi oyuncular
- devil may cry 6
- açık dünya oyunları
- it takes two 2 çıkacak mı
- resident evil 9
- fps oyunları
- grand theft auto vi çıkış
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X