Bildirim
Sıralama Çekme rekoru olur mu beyler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olmaz bro -
Hangi siteden hesapladin ya
puanza -
kaç k olur sizce ? ygs matematikte kaydırma yaptım :( -
Yani 13k olmaz gibi geliyor bana da insallah olur tabi.
bende ygs fende kaydırma yaptım anlıyorum seni kötü durum. 25 30 arasında olursun gibime geliyor -
9.5k
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
32 net bekliyodum 7.25 net geldi normalde 18k falan bekliyordum ygs o sonucu gördüğüm anı hayatta unutamıycam galiba :( lys matematikte de önümdeki sığır pitbull gibi nefes alıp veriyodu acayip dikkatimi dağıttı -
Hocam yanlış anlama da 100k dan 5k ya çekmediğin sürece rekor olmazsın. Şahsen gördüğüm en efsane çekiş 5k dan 97. Liğe olandı Ham şekilde
Rekor 1milyondan full cekerek 2013lysde 15kya Cekip tip kazanma . Bilerek 1milyonuncu olmus rekor icin
Uydurmista olabilir im
Ahhahahav piitbull gibi nefes almak :D kardeş hayırlısı olsun hakkında geçmiş olsun ayrıyeten de ama olacağı buymuş nabacan
eyvallah bro vallahi Allah vermesin kimseye böyle sınav tecrübeleri -
2013 lys matında ful çeken olduğunu sanmıyorum usta -
üstad haklısın ya ben geçen seneki misal van dişe baktım 20k alıyor en kötü ygs yapanı 60 k idi galiba ona göre söylemiştim -
ygs netlerini söylersen, yardımcı olabilirim dostum. -
tr 32 mat 7.25 sosyal 16 fen 31 galiba -
MF1--------24K
MF2--------17K
MF3--------17K
MF4--------21K
umarım yardımcı olabilmişimdir,dostum,her şey gönlünce olsun,umarım istediğim bölümü kazanırsın,iyi sabahlar :) -
teşekkürler üstad :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X