Şimdi Ara

SIRALAMASI 25000-30000 ARASI OLUP HUKUK YAZACAKLAR.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SIRALAMASI 25000-30000 ARASI OLUP HUKUK YAZACAKLAR.....

• acaba şansımız var mı diye merak ettiğimden bu başlığı açtım...25991 sıralamm..ve son güne girdik tercih maratonunda?
  • açı dersanesinin sıralamalarına göre hiç şans gözükmüyo ama sanki oradaki sıralamalarda kontenjan sayısı direkt olarak eklenmiş..bir de geçen yıl da 1250 kontenjan arttıını iddia eden arkadaşlar var ve bunun neticesinde de sıralamaların daha önlere çekildiğini iddia eden..kafam bi hayli karıştı..umut ederim ki forumdaki arkadaşlardan bu konuda bilgi sahibi olan vardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy0909

acaba şansımız var mı diye merak ettiğimden bu başlığı açtım...25991 sıralamm..ve son güne girdik tercih maratonunda?

Umudumuzu yıtırmemelıyız ınsallah gelck

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelirse ekime kadar gelmezse sikörtıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost1995

gelirse ekime kadar gelmezse sikörtıl

aynen:)
  • quote:

sıralaman?
  • quote:

quote:

sıralaman?

30 k
  • beklentim 27-28 k ama uzmanlar öyle değil diyo..beklme uzun sürecek...
  • tıptaki artış inşallah önümüzden sayıssalcıların bir kısmını çıkarır..
  • quote:

açı dersanesinin sıralamalarına göre hiç şans gözükmüyo ama sanki oradaki sıralamalarda kontenjan sayısı direkt olarak eklenmiş..bir de geçen yıl da 1250 kontenjan arttıını iddia eden arkadaşlar var ve bunun neticesinde de sıralamaların daha önlere çekildiğini iddia eden..kafam bi hayli karıştı..umut ederim ki forumdaki arkadaşlardan bu konuda bilgi sahibi olan vardır...

1250 fazla olmuş.şimdi baktım devlet hukuklarında geçen yıl yaklaşık 500-600 arası bir artış olmuş.bir de geçen yıl bu alan içi alan dışı puan farkı kalktığı için sayısallar yüklendi hukuka. o yüzden yükseldi.bu yıl devlette 2.250 civarı kontenjan arttı ve sayısalların talebinin geçen yılki gibi olacağını düşünürsek ki tıp kontenjanları da arttı umarım onları caydırır sıralamalar düşer bence.

• gençler yanlışınız var geçen sene kontenjanlar 300 azaldı artış yoktu. bu sene devlet hukuk 27 28 bini görür
  • http://forum.donanimhaber.com/m_77989478/f_//tm.htm#77997942 hesaplamlarım burada var hukuk 27 28 bini görür düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: siabend

gençler yanlışınız var geçen sene kontenjanlar 300 azaldı artış yoktu. bu sene devlet hukuk 27 28 bini görür

http://universitetercihleri.com/ddtercih adlı siteden baktım.okulların 2011 2012 kontenjanları yazıyodu.2011 den 2012 ye geçişte artış olanlar vardı epey.mesela anadolu hukuk kontenjanına 2011de 160 2012de 200 yazıyodu.o sitenin yalancısıyım valla

• bu temennılerınızı biz sayısallar tam ters olarak düşünüyoruz:)umarım 10-20k dakilerden bayağı hukuk seçen olur dıye :)k. bakmasın kımse herkes kendi ekmegının peşinde
  • gkenn kullanıcısına yanıt
    artış olanlar var ama sadece marmara ve istanbul hukuk 100 er kişi azaldı
  • Arkadaşlar bir de herkes rehberlikçi yorumcu kesiliyo..tercih dönemi biri de çıkıp bilgilendirme yapmıyo..doğru tercih.com bir safsata yapmış sanki bir iş becermiş gibi ahkam kesiyo...devlette yaklasık 22oo civarında artış var...uzmanımız 21600 e 2200 eklemiş.23800 ü taban sıralaması yapmış..sanki bir iş becermiş gibi linki elden ele dolaşıyo...sonuç itibari ile ne geldiği önemli depğil de maç sonrası yorumcuları gibi tercihler sonuçlandıktan sonra konuşurlarsa hepsine sayıyorum buradan...
  • bizde de mallık ama yap 3 soru daha gir ilk 20 k ya.bak keyfine.yani şöyle bakıyorum da sıralamama puanım 402 sıralamm 25991..arkadaşım yapmış 408 sıralaması 20 -21k falan...geçen yıl 21 k sıralaması için gerekli olan puan 419.bu yıl 408 ile o sıralamayı yapabiliyoruz..daha iyi puanlara da baktım net olark 11 puan düşüş var yani..şöyle değelendirisek geçen yılın taban puanını bu yıla cevirirsek net 408 puan oluyo..yüzde 25 artış bunu da 400 e çeker diye düşünüyorum...ama ben çavalıyoum veriler için bilgilendirme yapıyorum bu işi meslek olarak yapan uzmanlar ise mal gibi toplama çıkarma yapıp insanları demotive ediyo..kusura bakmayın sinirlendim yazdım....
  • siabend S kullanıcısına yanıt
    bizde de mallık ama yap 3 soru daha gir ilk 20 k ya.bak keyfine.yani şöyle bakıyorum da sıralamama puanım 402 sıralamm 25991..arkadaşım yapmış 408 sıralaması 20 -21k falan...geçen yıl 21 k sıralaması için gerekli olan puan 419.bu yıl 408 ile o sıralamayı yapabiliyoruz..daha iyi puanlara da baktım net olark 11 puan düşüş var yani..şöyle değelendirisek geçen yılın taban puanını bu yıla cevirirsek net 408 puan oluyo..yüzde 25 artış bunu da 400 e çeker diye düşünüyorum...ama ben çavalıyoum veriler için bilgilendirme yapıyorum bu işi meslek olarak yapan uzmanlar ise mal gibi toplama çıkarma yapıp insanları demotive ediyo..kusura bakmayın sinirlendim yazdım....
  • 30kya imkansız dimi devlet hukuk? yada tam burs falan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.