Şimdi Ara

SIRALI SİTEM LPG'DE MERAK ETTİKLERİNİZ VE YAŞADIĞINIZ SORUNLAR HAKKINDA ANINDA CEVAP ( FARUK USTA ) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
13
Favori
81.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FARUK USTA

Sn serpond ;
    Aracınız da ki lpg enjektörlefri gereğinden fazla ses yapıyor olabilir. Tedbir amaçalı bir kontrol ettirirseniz iyi olur.

FARUK USTA OTOGAZ
    ŞEHİTLER CAD. NO:104
    ALSANCAK-İZMİR
    TEL:02324781313
    FAKS:02324796491
    CEP:05462710820
    ZAVVOVLİ-CANGAS- YETKİLİ SERVİS VE BAYİ

Teşekkürler Faruk bey.Ayrıca gaz verince sesde azalmada oluyor .
  • Merhaba Hocam,

1.4 Twinport 90 bg. 2005 model Opel Astra Classic aracım var benzinli ve km'si 176.000'de, artık benzinle binmek zorlamaya başladı bütçemi senede ortalama 15.000-20.000 km arası yol yapıyorum ve LPG ye geçmek istiyorum sizce aracım lpg'ye uyumlu mudur ? Uyumluysa hangi marka kit kullanmalıyım ?

Cevabınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007649809 -- 11 Temmuz 2015; 13:03:35 >
  • Sn D-NZ-93 ;

Aracınız da lpg uyumunda sıkıntı yok. Fakat doğru marka doğru montaj ve ayarlar doğru yapıldığında sıkıntı olmaz. kendim Zavolli ve cangas bayisim fakat Marka olarak landi renzo veya brc gibi markaları dA tercih edebilirsiniz.

İyi geceler dilerim.
    FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
  • Merhabalar yeni focus araba aldım.BRC tüplü ama göstergelerle ilgili problemlerim var.Birincisi araç bilgisayarında araba lpgde olmasına rağmen sürekli benzin azalıyor .İkincisi lpgnin göstergesi 4 dişten 3ü depo fullken 120 kmde indi halbuki biz arabayı 300 km gider diye hesaplamıştık.Lpg göstergesi mi bozuktur yoksa tüpün ayarlarına mutlaka bir baktırtayım mı?Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatalexander

Merhabalar yeni focus araba aldım.BRC tüplü ama göstergelerle ilgili problemlerim var.Birincisi araç bilgisayarında araba lpgde olmasına rağmen sürekli benzin azalıyor .İkincisi lpgnin göstergesi 4 dişten 3ü depo fullken 120 kmde indi halbuki biz arabayı 300 km gider diye hesaplamıştık.Lpg göstergesi mi bozuktur yoksa tüpün ayarlarına mutlaka bir baktırtayım mı?Yardımcı olursanız sevinirim..

Brc de lpg seviye ışıkları biraz aldatıcı.
    Aracın son ışıkta km si çok fazla oluyor.
    Bende de durum aynı.
    Son ışıkta 180-200 km gidiyorum.Sizin de buna benzer olur.Bu arada aracım 2008 Ford mondeo.
    Benzin seviyesinde düşme benim aracımda olmuyor.Focus a özel bir durum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • greatalexander kullanıcısına yanıt
    Sn greatalexander ;

Aracınızda lpg ile giderken benzin ibresi düşüyor ise benzin enjektör bağlantılarında problem olabilir. Fakat yol bilgisayarında menzil düşmesi yapabilir bu normal. Hsreket sensörleri algılamay devam ettiği için bunu normal görebilirisiniz. Lpg göstergesi hiçbir zaman genel olarak benzin ibresi gibi net göstermez basınca dayalı likit yakıt olduğundan dolayı siz lpg göstergesini kabaca seviyeyi takip edip kilometre tutmaqnız daha doğru olur ve lpg tam bitmeden yani benzine otomatik geçtikten sonra yakıt tüketiminiz ölçebilirsiniz.

İyi akşamlar dilerim.

FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
  • Renault 19 2000 model 1.6e RNE 90 bg hangi lpg kitini tavsiye edersiniz

• Fiat Bravo hgt 2.0 20valf 5 silindir araca lpg uyumu nasıldır? Hangi marka önerirsiniz?
  • batuS67 B kullanıcısına yanıt
    Sn batuS67 ;

Öncelikle kusura bakmayın sayfa erişimimde sorun yaşadığım için şimdi yazabiliyorum. Aracınıza lpg kiti yerli veya italyan taktırabilirisiniz. Zaavoli veya cangas uyumlu gönül rahatlığı ile montaj yaptırabilirsiniz.
    İyi günler dileriz.

FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
  • nabu kullanıcısına yanıt
    Sn nabu ;

Aracınızda daha önceden iki tane uygulama yaptım. Herhangibir sorun yaşannadı. Marka olarak ZAVOLİİ uygun. Deyatlı bilgi için servisimizlwe irtibata geçebilirisiniz.

İyi günler dileriz.

FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
  • Merhaba aracima prins marka lpg taktirdim ama simit tank ve samandra atiker marka bu normal mi

• Usta aracım. 2000 model bora 1.6 8v
    Arabamda atiker sıralı sistem takılı.
    Sorunum şu: aracım.genelde(her zaman değil) soğuk,sıcak farketmeksizin genelde 3 marş sonunda çalışıyor. Benzinde 4 gün kullandım. Hep tek marşta aldı.
    Ustaya götürdüm. Regülatör ve gaz kesiciyi değiştirdi. Ama sonuç yine aynı bundan 1 ay öncede lpg enjektörleri ve filtresi değişti. Yani anlıyacağınız lpg sisteminin neredeyse değişmeyen tarafı kalmadı. Ama sonuç hüsran.. Bazende ilk çalıştırmada lpg gösterge sine hiç ışık gelmiyor 2-3 dakka sonra kendiliğinden geliyor ve lpg ye geçiyor. Nedendir. Acaba burdaki usta çözemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El-Muallim E kullanıcısına yanıt
    Sn El Muallim ;

Bu normal değil bunu mutlaka sorgulayın neden orjinal olmadığını sorun hollanda da bunlar orjinal takılıyor. Size linkini yolluyorum . Broşür de resmini görüceksniz bu tamamen distrribütör firmanın hatasıdır.

http://www.prinsautogas.com/view_attachment/2005/VSI-2.0_LPG_CNG_brochure_GB.pdf

FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
    ZAVOLİ-CANGAS- YETKİLİ SERVİS VE BAYİ
  • Sokratis S kullanıcısına yanıt
    Sn Sokratis ;

Mutlaka takılan parçalarda sorun mevcut araç stop halinde iken emme manifolduna yakıt vermeye devam ediyor. lpg gas kaçak dedektörü ile genel anlamda kontrol edilmelidir.

FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
  • selam aleyküm. Usta Kütahya'dan selamlar.
    40 gün önce falan "Antalya'dan aldım geldim" Honda Civic (2011)'im Landi Renzo LPG sistemi taktırmış ilk sahibi. Gelirken yaklaşık 350 Km. geldim. Hiç bir sorun olmadı 15 gün sonra falan. Normal Çarşıda giderken DEPODA GAZ OLDUĞU HALDE GAZ BİTTİĞİNİ SİRENİ ÇALMAYA BAŞLADI.
    Daha sonra 2 sefer de ilçeye giderken şehirden 15-20 Km. çıktıktan sonra aynı sorunu yaptı.
    * Durup stop edip biraz bekledikten sonra çalıştırıyorum. Sonra gaza geçiyor normale dönüyor.
    Kütahya daki bire servise gittim. Maps sensöründe hata vermiş dedi değişmesi gerektiğini söyledi.

Siz dersiniz acaba.
  • 2013 model 1.33 otomatik vites toyota yaris aracıma 2 ay önce atiker gold marka lpg uygulattım
    abartmıyorum 50 kez stop etti araç genelde benzinden lpg ye geçerken yapıyor ama uzun yolda seyir halinde yaptığı da oldu
    yaptırdığım usta birşey yok diyor ama sıkıntıyı bulursam servise göstercem yaptığınız işçilik bu mu diye
    10 yılı aşkın lpg kullanıyorum ilk defa bu kadar soğudum hem arabadan hem lpg den
  • kopyaci K kullanıcısına yanıt
    Sn kopyaci ;

Aracınız da ki problem map sensörü olabilir. Arakadaşlar mutlaka bilgisayardan bakıp ona göre karar vermişlerdir . Değiştrimniz uyugn olur.

FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
  • mts1903 M kullanıcısına yanıt
    Sn mts1903 ;

Aracınızda muhtemelen elektrik tesisatında bağlantı vey üretimsel olarak arıza mevcut mutlaka işin ehli bir serviste baktırmanız gerekiyor.

İyi günler dileriz.

FARUK USTA OTOGAZ
    ALSANCAK-İZMİR
  • Faruk Bey Merhaba,

hyundai era 2009 1.4 aracımda atiker kiti var birkaç aydır benzinden gaza geçişte stop etmeye başladı. lpg servisi basınç düşmüş dedi ayar yapıldı lpg filtreleri değişti sorun devam ediyor ayrıca çok seyrek hareket halindeyken stop ediyor son olarak 3-5 saat çalışmadan beklediğinde geç çalışmnaya başladı birkaç gündür hangi yolu izlemeliyim teşekkğr ederim.
  • Yeni kasa jetta 1.4 122 hp Turbo araca lpg taktırıldığında randıman alınabiliyormu

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.