Şimdi Ara

Şirket Sahipleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce bende bir şirketli oldum ama hiç tecrübem yok bu konuda kulaktan duyma bilgiler haricinde.. Şirket sahibi ya da bu konuda bilgili olanlar buradaa tecrüberini paylaşırlarsa çok memnun olurum

• Çok pahalı şirket lisansları, VIP bile almaya gerek duymuyorum
  • bir anda verince o parayı öyle geliyor ama vıp+şirket lisansını yıla bölünce günlük 1ytl'yi bulmuyor
  • bar almanı öneririm. 2-3 ay sonra çalıştığın sanatçılara bağlı olarak en aşşağı haftalık 50 bin - 150 bin arasında kazanmaya başlarsın barın yükseldikçe ve yüksek şöhretli sanatçılarla çalıştıkça bu fiyat haftalık 500 bin - 1 milyon arasında değişir. şahsen eski karakterimde haftalık 400 bin küsür civarı kazancım oluyordu. ek olarak birde bar zinciri alıcak gücünüz varsa 6-7 ay sonra (işi doğru yaparsanız tabi) 48 şehirdeki barlarınızın kalitesini mükemmel yada daha fazla yapıp çalıştığınız sanatçılarıda iyi seçerseniz haftalık toplam 50 milyon kaldırabilirsiniz
  • evet lasts0ul bende öyle yapmayı planlıyorum ama şu anki sermayem 20m. Bir inşa ettim açık artırmalarda çok pahalıya mal oluyor barlar. Sorun şu ki bazı şehirlerde inşa vergisi çok pahalı(1m i bulabiliyor) ve bar inşa edilmiyor. Bu durumda açık artırmalara katılmak zorundayım ama pek bir tecrübem yok o konu da.
    Barların hızlı gelişmesi için neler yapmam gerekiyor söyleyebilir misin? Bi de bu merkez büro olayı nedir?
  • Merkez büro mekanlarınızın kalitesini daha hızlı artırmanıza yardımcı olur. Mekanı tamir ettikçe durumunu mükemmel yapabilirsiniz. kalite ise tam bi muamma (bana göre. daha çözemedim tam ) mekandan yapılan alışverlerle ve mekanda konser verildikçe artması lazım. kalite mevzusuna pek takılmayın günden güne artacaktır

açık artırmalarda önceden teklif vermeyin son dakikaları bekleyin
  • Merkez büroyu mekan kaliteleri mükemmel olduğunda mı açmalıyım yoksa şimdiden açayım mı(şu an gerçekten berbat)
    Birde merkez büro hangi mekanları etkiler sadece o şehirdeki mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şirket adına binek araç almak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Merkez büroyu mekan kaliteleri mükemmel olduğunda mı açmalıyım yoksa şimdiden açayım mı(şu an gerçekten berbat)

O şehirdeki diye hatırlıyorum. şimdi alsanda farketmez önemli olan merkez büroda çalışanların yetenekleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Merkez büroyu mekan kaliteleri mükemmel olduğunda mı açmalıyım yoksa şimdiden açayım mı(şu an gerçekten berbat)

O şehirdeki diye hatırlıyorum. şimdi alsanda farketmez önemli olan merkez büroda çalışanların yetenekleri

Evet ama her şehirde almak imkansız gibi bir şey :)
  • Dediğim gibi pek hatırlamıyorum tek de olabilir
  • O şehirde diye duymuştum bende..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.