Bildirim
Sırt Antremanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çok fazla hareket var gibi geldi -
Barfiks ve lat pull downlar aynı hareket mekanizmasını kullanarak neredeyse aynı kas grubunu çalıştırırlar.
3 tane aynı bölgeyi vurgulayan hareket var programında, bu en büyük yanlış.
Bir sırt gününde barfiks, diğerinde lat pull down ın çeşitli versiyonlarını yapabilirsin.
One arm dumbbell row harika bir hareket, formu oturtamadığını düşünüyorum. Koluna değil de dirseğini yukarı çekmeye ve vücuduna yapışık olarak bunu yapmaya odaklanman lazım, videolar izle ve hatanı fark et. Yoksa çok güzel bir hareketten mahrum kalacaksın.
Alttan çekiş ile ne demek istediğini anlamadım fakat yapmıyorsan T-bar Row 3d görünüm için şart bir hareket. Her zaman ekle programına...
Kısacası şöyle bir programın senin için daha verimli olduğunu düşünüyorum.
Deadlift
Barfiks ( Lat pull down )
One arm dumbell row ( Bendover barbell row)
T-bar Row
Straight arm pull down
Daha bir çok hareket çeşiti var tabi fakat amaç her bölgeyi olabildiğince es geçmeden çalışmak. Farklı hareketleri programa eklediğin zaman çıkardığın hareketin çalıştırdığı kas gruplarını eklediğin yeni hareketlerle kapatman gerek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mike Ross
Barfiks ve lat pull downlar aynı hareket mekanizmasını kullanarak neredeyse aynı kas grubunu çalıştırırlar.
3 tane aynı bölgeyi vurgulayan hareket var programında, bu en büyük yanlış.
Bir sırt gününde barfiks, diğerinde lat pull down ın çeşitli versiyonlarını yapabilirsin.
One arm dumbbell row harika bir hareket, formu oturtamadığını düşünüyorum. Koluna değil de dirseğini yukarı çekmeye ve vücuduna yapışık olarak bunu yapmaya odaklanman lazım, videolar izle ve hatanı fark et. Yoksa çok güzel bir hareketten mahrum kalacaksın.
Alttan çekiş ile ne demek istediğini anlamadım fakat yapmıyorsan T-bar Row 3d görünüm için şart bir hareket. Her zaman ekle programına...
Kısacası şöyle bir programın senin için daha verimli olduğunu düşünüyorum.
Deadlift
Barfiks ( Lat pull down )
One arm dumbell row ( Bendover barbell row)
T-bar Row
Straight arm pull down
Daha bir çok hareket çeşiti var tabi fakat amaç her bölgeyi olabildiğince es geçmeden çalışmak. Farklı hareketleri programa eklediğin zaman çıkardığın hareketin çalıştırdığı kas gruplarını eklediğin yeni hareketlerle kapatman gerek.
Öncelikle yorum için çok teşekkürler. Lat pull down'lardan dar olan ile geniş olan farklı yere vuruyor gibi hiseediyordum salondaki hocamda ikisinide vermişti değiştiririm. Barfiks'i de koymamın sebebi çok fazla çekememem . İlk sette 6-7 daha sonra 4 -5 falan çok az çekebiliyorum,zaten az çekebildiğim için sayıyı arttırmak amaçlı koymuştum.One arm dumbell row ise gerçekten zorlayıcı bir hareket , ketojenik diyette olduğum için çok verimli yapamıyorum enerjim yetmiyor o yüzden bent over barbell row ile değiştirmiştim. Alttan çekiş dediğim machine row olması gerek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X