Bildirim
sis 661 fx hakkında öneri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
atesh yavrum yazmamış işte kimse birşey sen yine mecbur benim dediğim gibi yapacaksın..
(-5 gösteriyo derece .tüm donuyo valla..)
bi de şu linke bak senin sorularına cevap var burda ..
http://www.hardwaremania.com/forum/printthread.php?t=14758
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 16 Aralık 2004, 22:44:36 > -
engine saol yawrum... kimse bilmiyo herhalde 661 leri -
sis 661 fena deildir ama cok iyide bir performans bekleme dusuk butce için ideal -
teşekkürler. zira bu boardları okulumuza öğrencilerimize internet ve ofis uygulamaları için alıyoruz.
parasının öğrenciler tarafından toplandığını düşünürsek boşa gittmesin. -
ucuz etin yahnisi hesabı... -
walla bizim okulda 661fx chipsetli gigabyte'lar var ve hiçbir de problemi yok anakartın.. sis'lerin usb 2.0 problemi vardır bu doğru fakat gigabyte bunu da çözmüş.. bence f/p oranı olarak tavsiye olunabilecek bir kart... -
sis mi!!! aman uzak dur... başka kartmı yok piyasada. bende 630 var illallah yani. -
sis i kimse önermez neden ben sis kullanmıyorum yanluş anlaşılmasın -
bende gigabyte'ın sis 661fx'i var.
ofis için ideal (herşey onboard). daha fazla birşey bekleme ama. -
arkadaşlar sis661fx var bende canavar gibi çalışıyor.manyak bir şey ya -
bendede sis cipsetli anakart vardı performansı düşüktü ama sorunsuz çalışıyodu onboard ekran kartı ve ses vardı gayet iyidi yani ucuz sistemler için mükemmel
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X