Şimdi Ara

Sis de Far fonksiyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen 1 ay önce acil iş seyahatine çıkmam gerekdi
    Gerede ayrımından ayrıldım amasya ya gelmeden bir sis bastırdı önümü göremez oldum 30 yıldır şöförüm uzun yolum tecübemde fazla ama arkama aynadan baktımki halk ekmek kuyruğu gibi olmuş tüm xenon farlılar peşimde güldüm kendi kendime onları daha da çok etkilemiş olucakki kimse sollamadığı gibi benim peşimde 404 gibi oldular Sislerimde yansa h7 far ve sislerimdeki h 3 ler ile zorda olsa ilerledim sonra kendi kendime hayıflandım keşke H 3 sislerimi sarı ampul taksa idim çünkü sisde en etkili farlar eskiler bilirler sarı ampullu olanlardır diye sonra döndüğümde tüm aramalara rağmen bulamadım ne H7 nin nede H 3 ampulu sarı renkli olanı yok varmı bilen yerini bir şu yaşlı abinize bir yol gösterin bakayım

• Sarı ampul bulmak zor ama su da yapılabılır sıs farlarının camına sarı fılm cakılırse bu sekılde de olabılır.
  • Sarı film ?
    Hiç görmedim sarısını varmı piyasada birde şu sorun olmazmı camda yüksek bir ısı var sonra erimesin ?
  • Bırkac aracta xenon cakması gorunsun dıye mavı fılm gordum ama tam fıkrım yok ısı konusunda. Ama ısıya dayanıklı folyo bulabılırsenız sorun yasamazsınız.

EDIT: Yazmayı unuttum bu folyolardan reklam panosu yapan yerlerde mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONNIE -- 1 Ağustos 2009; 12:10:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.