çok enteresan bir örnek. bunu ne ile izah etmek gerek bilemiyorum. yazık günah. |
''Şişiril-miş'' Hasar Kaydı, Buyurun Canlı Örnek (2. sayfa)
-
-
kasko sözleşmesini okudum. değişen parçayı servisin alma hakkı var.
dediğiniz gibi onu da çıkma parçacılara satarlar.
-
iyi ki tamponu değiştirmemişler. tampon ızgarasına 3bin yazan tampona 10bin yazardı :)
-
Geçmiş olsun hocam. Bundan 4 sene önce biz de eşimle domuza çarptık Ankara'dan dönerken. Tampon lastiğin altına girdi. Allah'tan takla falan atmadık. Polis geldi tutanak tuttu. Sonra sigorta ve kasko şirketini aradı eşim. Polis ordan car car konuştu vay efendim bunun için kasko mu delinirmis bilmem ne? Arkadaş ben buna para ödüyorum. Tabiki arayacağım. Kaskoda delinmedi hata bizde olmadığı için. 5000 lira civarı tuttmustu yanlış hatırlamıyorsam. Niye cebimden vereyim ben bu parayı şimdi? En güzeli sigorta, kasko şirketi hocam. Kaydı olsun, neyi değiştiği görülsün. -
Tampon çizgileri tuttu mu hocam ?
Ben olsam tampon değişse sevinirdim plastik aksam zaten , işlem görünce birleşim yerinden dikkatli bakinca uyumsuzluk olabiliyor o da insani rahatsiz ediyo.
Kasko firmasinin servise niye verdiniz hocam orayi tam anlamadim -
çok teşekkür ederim.
Ben de aynı düşüncedeyim. kasko bugünler için var. ödesinler :)
-
kaskoyu aradım. bizim servise çekersen hasarsızlık indirimin delinmez dediler. bir de başka servise gidersem 14 günmüş ikame araç süresi. kendi servislerine çekersem süresiz ikame araç veriyorlarmış. ikna oldum :)
hocam işçilik çok iyiydi. resmini de paylaşayım.
-
Guzel duruyor hocam Allah bi daha göstermesin.
14 günü geçmez bence çoğu tamir ama sizi hasarsizlikla tavlamis sanirim -
o da etken tabi ki :) açıkcası süreçten memnun kaldım genel olarak.
-
Benim arkadaşım sigortacı kazalı gelen araçlara daha büyük hasar göstermek için aynı model araçlara ait hasarlı parça takıyor ve masraf gösteriyor. Neler dönüyor neler. -
Geçen birisi 600 TL hasar kaydı var diye arabayı almadığını anlatıyordu. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok enteresan bir kişilikmiş :)
-
araç sahibini nasıl ikna ediyorlar
-
Şişirilmemiş. Paranın değeri kalmamış. Değişmesi gerekeni değişmiş adamlar. -
kesinlikle öyle. ben ilk görünce şok oldum ama sonradan parça fiyatlarını araştırınca anladım durumu.
-
Bende servisin 31 Bin tl fiyat çıkarttığı aracı kendi güvendiğim ustaya yine kaskodan, yine her şey kaskonun anlaşmalı olduğu orijinal parçacıdan temin edilerek yaptırdım 15 bin çıktı, radyatör tampon sis farı vs.
Araca göre ya da markaya göre Yetkili servis sağlam geçiriyor bu bir gerçek -
Hasar ücretleri buraya geldiyse kasko da 5 bine anca yaptırırız. Arabaya mi calisicaz??
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi aracın hangi tarihte kaza yaptığı o günkü parça işçilik fiyatları da önemli.
Misal sizin araç 2013 model 2013 yılına ait 17.800 lira hasar kaydı olsa farklı olur 2020 yılına ait hasar kaydı olursa anlattığınız gibi olur.
Bwn hasar kayıtlarına o gözle bakıyorum. Benim aracımın 264tl hasar kaydı var ama 2011 yılına ait yani şuan için aynı hasara 800-900 lira diyebiliriz. -
Emirim fordun parca fiyatlari amma pahaliymis millet bosuna fiat - renoya binmiyormus demek ki. Bu fiyatlar nedir yemisim voswageni, opeli, fordu benim keseme incir agaci dikecekse kalsin.
Paran mi degerli canin mi ? Para derim... canimiz degerli olsa is bulamayip memlekette suriyeye sehit olmaya gitmezler uzm cvs. ve soz.er ler !!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boya onarım olacağına yetkili serviste değişim yapılması çok daha mantıklı. Bu onarım kafası nasıl çalışıyor nasıl tercih ediliyor yıllardır anlamış değilim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X