Şimdi Ara

''Şişiril-miş'' Hasar Kaydı, Buyurun Canlı Örnek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
10.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 yılında 2005 corollaya arkadan çarptılar. Arac 32 bin, çıkan hasar 18bin. Simdi o aracin fiyati 320 bin, Hasar tahmini olarak 180 bin. Hala arac ailemizde. Problemsiz kullaniliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam leon un 1 farı 10 bin tl yeni araçların çoğunun parçası pahalı 2 far değişse zaten 20 bin lira

• OssuranFil O kullanıcısına yanıt

Siz en iyisini yapmışsınız. Baştan fiyat almışsınız. Ben de başta sordum. Şuan bişey diyemeyiz. Parça fiyatlarını bilmiyorum gibi laflar ettiler. 9,5 ile 12,5 arası dediler. Sonuç 17. Belki baştan 17 deseler başka yere götürebilirdim aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt

Derdi bitmiyor. Bugün de bakıma sokacağım mesela. Triger, yağ bakımı vs..

• daquied kullanıcısına yanıt

Kesinlikle öyle. Mesela 2014teki 4binle şimdinn15bini gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Adana Demirspor

Derdi bitmiyor. Bugün de bakıma sokacağım mesela. Triger, yağ bakımı vs..

Bunlar rutin bakimlar, dert degilki. Ariza, kaza olmasin.

• Adana Demirspor A kullanıcısına yanıt
    Para teklif ediyorlar hatta bazılarında onarım bile yapılmıyor.
    Şöyle ki masraf 3 bin tl ise 10 bin kadar büyük bir masraf gösteriliyor sigortaya, araç sahibine al sana 6 bin tl git dışarıda yaptır ve bize yapılı resmini at diyorlar. Bir çok kişinin işine geliyor. Onarım sonrası dosya kapatılıyor.
  • Haklısın ama arabaya 1 tl bile harcamaya hevesim kalmadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

hocam leon un 1 farı 10 bin tl yeni araçların çoğunun parçası pahalı 2 far değişse zaten 20 bin lira

Gecen sene 10bindi, bu sene 15 olmuş olabilir. Enflasyon %8 çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 8 Aralık 2020; 8:30:4 >
  • Bende ağustos ayında karşı tarafın %100 kusuru sonucu kaza yaptım ve yorum sizin :)

Sizin gibi bende takıntılı biriydim faturayı gördükten sonra dedim ki demek ki 10-20 bin liralık hasarlara takılmayacaksın ''Şişiril-miş'' Hasar Kaydı, Buyurun Canlı Örnek 

Değişenler : Tampon , Sol Çamurluk ve Sol Far

''Şişiril-miş'' Hasar Kaydı, Buyurun Canlı Örnek

''Şişiril-miş'' Hasar Kaydı, Buyurun Canlı Örnek

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

türk milleti ne yazık ki bunu anlamaz.

cebimden sanayide yaptırayım ama tramer olmasın. her yeri boyalı olsun ama kaydı kuydu olmasın. kafa bu şekilde çalışıyor.

faturalı servis onarımlı araç her zaman iyidir. geçmiş olsun.

Abi tramer olmasa bile testlerde ve iyi bakinca tadilatli yerleri anliyorlar iski buna bakmayi bilende

• crazydange kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun. Takıntımı yendim. Bundan sonra 2018 ve sonrası için 20bine kadar hasar kaydına okeyim. Yeter ki faturası ve kazalı resmi olsun.

• otuz3 kullanıcısına yanıt

Tabi gönül ister ki hasar kaydı olmasın ve tab ki hasar kaydı olan bir araba alacaksam piyasasından uyguna almak isterim ama ben hasar kaydını görünce koşarak uzaklaşırdım. Artık en azından bir değerlendirmeye alırım.

• Geçmiş olsun bu yıl kuzenim benim araçla kaza yaptı 13.500 hasar kaydı var alt plastik tamponu vurmuş :) araba da karış boya yok sağolsun arabayı servise çektik çıkınca bir baktık 13.500 hasar . :) ''Şişiril-miş'' Hasar Kaydı, Buyurun Canlı Örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyithan00 -- 8 Aralık 2020; 8:46:35 >
  • seyithan00 S kullanıcısına yanıt

Çok geçmiş olsun. Servise girince kaza resmi de oluyor. Kazalı resmi görünce, yapılan işler de faturalı olunca hasar kaydı korkumu yenerim artık.

Ama insaf bir tampona da 13 yazılmaz be :)

• Adana Demirspor A kullanıcısına yanıt
    Klima radyatörü,rekorları sağ jant ön plastik tampon 13.500 Allah tan değişen serviste belli adamlar sordumu gösterebiliyoruz
  • Aracımda sol yanda arka kapıya kadar çizik var. Buna bağlı yetkili serviste sol ön çamurluk değişti ( gereksiz yere değiştirildiğini anladığımda iş işten geçmişti) kapılar boyandı. Kasko 5000 ve yetkili servis faturalı. Sarı siteye göre fiyatı 25.000 aşağısına indim alan yok, hatta çamur atıp fiyatı öldürmek isteyen birkaç hadsiz bile çıktı. Vermiyorum aracı işine bak dedim yolladım böylelerini. Ondan sonra nefret ettim verdim aracı galerici arkadaşa. Bundan sonra başıma bir kaza geldiğinde illa sanayiye gidip, orjinal çıkma çamurluk, çıkma kapı alıp milleti kazıklar mıyım? Hayır tabi ki; Allah insanı şaşırtmasın, haram lokma yedirmesin. Her günümüz araç üstünde geçiyor ailecek. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun. Ama bu kadar da yapılmaz, bu ne takıntıdır, bu ne ölücülüktür. İnternet çıktı mertlik bozuldu arkadaş, karşındaki insan ile yüzyüze iken söyleyemeyeceğin lafı, küfür gibi teklifleri klavye başında yapmak çok ayıp. Neyse, ağzımı bozmadan düşüncelerimi aktarmak istedim 😄

Kula bela gelmez, hak yazmadıkça... Hak bela yazmaz, kul azmadıkça...

• arabam.com'da arabam kaç para eder diye bir menü var. Model km boya değişen giriyorsun, tramer kısmında tramer yoksa, arabanın merdiven altı yan sanayi 5 parçası değiştiyse bile piyasası daha değerli çıkıyor. Her şey orjinal parçayla yetkili serviste yapılırsa değer kaybediyor. Böyle de bir milletiz işte.

• Hocam ilk kez mi yetkili serviste işlem yaptırıyorsunuz? Hasara bakacak olurdak az bile istemişler fiyat. Geçen gün Toyota CHR aracımın farı içeri su aldığından dolayı değiştirildi garanti kapsamında; farın liste fiyatı 9.000 TL civarıydı. Siz bu kur seviyelerinde 17-18.000 i büyük para sanıyorsunuz sanırım hala.

• Yetkili serviste belgesiyle, kaydıyla yapılan araçlar hasar kayıtlı olarak alınır. Sıkıntılı olanlar hasar kaydı olmasın diye dışardan yaptırılan araçlar. Tam bir sürpriz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.