Şimdi Ara

sistem devamlı çöküyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windowsu bikaç ayrı cd den yüklememe rağmen devamlı sistem çöküyor. bazen 1 hafta dayanıyor bazen günde 3 kez çöküyor. sizce neden olabilir?

• en büyük sorun elektirik, voltaj düşmesi yada yükselmesi sonucunda çok sık çöker
  • sen bence direk harddiski bir biçimlendir oyle formatla çünkü harddıskde mbr denilen ufak bölmede bazen virüs bulasabilyir direk harddiski biçimlendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xbow41

sen bence direk harddiski bir biçimlendir oyle formatla çünkü harddıskde mbr denilen ufak bölmede bazen virüs bulasabilyir direk harddiski biçimlendir.

+1907

Ayrıca biçimlendirme yaparken çabuk biçimlendirmeyi(quick format) tercih etmeyin..
  • biçimlendirme yaptım hemde üstüste 2 kez fakat yine bir değişiklik olmadı... başka neden olabilir sizce?
  • Topraklama varmı?
  • hard diskinde bad sector olma olasılığı yüksek. bir tarama yap.
    hd tune ile tam tarama yaparak deneyebilirsin. google da aratırsan ilgili programları bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar önerilerinizi deneyip haber vericem size.. bende sorunun hdd den kaynaklandıgını düşünüyorum.
  • benim de aynı sorn vardı. bulamadık. hdd yi başka pc ye taktık sorun yok. en son sistemi dağıttım. parçaları sattım sorun çözüldü.

anakartın nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 22 Ocak 2009; 22:41:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.