arkadaşlar ben sistemi geri yüklemek istiyorum fakat Bu noktadan sonra F:/ sürücülerde yapılan değişiklikler tersine döndürelemez, çünkü sürücü sistem geri yükleme izlemesinden çıkarıldı ya da kapatıldı veya çıkarıldı. diye bir komut alıyorum bunun sebebi ne olabilir ???
Yanlış hatırlamıyorsam bilgisayarımın özelliklerine girdiğinde sistem geri yükleme butonuna tıklarsan orda bazı sürücülerin işaretlemesini kaldırabiliyorsun.F sürücüsünün işaretlemesini kaldırmış olabilirsin.
herhangi bir işaretleme seçeneği çıkmıyoki...
Bilgisayarım - Özellikler - Sistem Geri Yükleme sekemsini açıp, Bütün sürücülerdeki Sistem Geri Yükleme'yi kapat seçeneği işaretli olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca hemen allta Sistem Geri Yükleme işlemi için izlenen sürücülerinizin listesini görebilirsiniz.
Kolay gelsin..
2 veya daha fazla bölüme ayrılmış hdd var. geri yükleme programı her bir bölümü ayrı ayrı izlemeye alır. herhangi birini veya birkaçını kapatırsan bu uyarıyı verir. Yani kapattığın sürücülerde geri yükleme yapamayacaksın demeye getiriyor.
resimdeki gibi yani.
ilginiz için teşekkür ederim ama herhangi bir bölümü kapatmamışım yani c' de de d' de de izleme seçeneği bulunmakta yukarıdaki kutuda işaretlenmemiş bir şekilde duruyor ayrıca bilgisayarım c ve d den oluşmaktan f sürücüsü dediği usb ile bağlantı yaptığım ya mp3 üm ya da hard diskim bunlarla bir ilgisi ya da sebebi olabilir mi ???