Şimdi Ara

Sistem güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İ5 4570
    Z97 Pc Mate
    16 GB DDR3
    GTX 1660 Super

Sanırım cpu biraz darboğaz yapıyor, ondan dolayı uygun fiyatlı bir yükseltme yapmayı düşünüyorum. İsteğim 1080p de yüksek ayarlarda 60+ fps de gpu'ya sorun çıkartmayacak bir işlemci. Aklımda r5 3600 var fakat 3600xt fiyat farkına değecek bir yatırım olur mu sizce?

İkincisi bahsi geçen işlemciler iyi overclock potansiyele sahip işlemciler midir? eğer değillerse B450 bir anakart almayı düşünüyorum. Sizce hangi çipsetten yana tercih hakkımı kullanayım?

• 700-750 liraya ikinci el 4790K edinseniz daha rahat olmaz mı? Sistem güncellemek istiyorsanız DDR4'e de geçmeniz gerekecek. Kışın Zen 3 işlemciler geliyor zaten.
  • 4/4 işlemciden geçmek her türlü karlıdır bence ddr3 ramler fena fiyatlara gitmiyor 2.el piyasasında bence geçilebilir.
  • Griffith kullanıcısına yanıt
    4790k sizce darboğaz sorununu çözer mi?
  • 10400 veya 3600 e geçebilirsiniz upgrade yaptıgınıza degecektir.ayrıca 3600x gereksiz
  • Sizce 4790k 1080p deki darboğaz sorunumu çözecek midir? Tek çekirdek performansı sanırım hala fena olmayan bir işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p0tus

Sizce 4790k 1080p deki darboğaz sorunumu çözecek midir? Tek çekirdek performansı sanırım hala fena olmayan bir işlemci.
    çözecektir diye tahmin ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLAN GÜNCELLEME..
    14 yıl önce açıldı
    Sistem Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman yeni anakart ve ddr4 geçişi yerine bu daha mantıklı bir tercih olacaktır sanırım. 3600 ile 4790k arasında ciddi bir performans farkı görebilir miyiz?
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.