Sistem için Kart önerisi
-
-
-
İşlemci g serisi onu değiştirsek iyi olur düz r5 5600 bile daha performanslı ekran kartı olarak 18-22k arasına rtx4070 hatta rtx4070 super bulunabilir.Amd için ise rx7900gre.
-
Nakit yok, ikinci ele giremiyorum maalesef 😊
İşlemci için ilerleyen zamanlarda bir aksiyon alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu görmemiştim, fiyatı da iyiymiş, karne indirimi var diyor 5 gün sonra, beklesem mi 😊
Oyun videolarına bakıyorum, 7800xt daha yüksek FPS veriyor. Epey den baktığımda puan olarak yüksek.
Hepsiburada da gigabyte rx7800xt modeli 20500 12 taksit olması da cezbetti. Kararsızım
bu gösterdiğimin iki fanlısını aldım ben 14600'e bir kaç ay oldu.
www.pttavm.comPalit RTX4060Ti Dual 8GB 128Bit GDDR6 (NE6406T - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/palit-rtx4060ti-dual-8gb-128bit-gddr6-(ne6406t019p1-1060d)-p-7516577123 fanlısı için gayet iyi bir fiyat ve kart da güzel malzeme olarak. çok güç çekmediği için ısınmıyor fanı doğru düzgün çalışmıyor bile ve 3 fanlısı daha iyi olabilir bence. palit iyi firmadır da burada pek bilinmiyor.
bir dipnot şimdi baktım anakartın pcie 4.0 destekliyor ancak işlemcin desteklemiyor. 4060 serisini kırpacak yer bulamadıkları için x16 pcie değil 8x pcie yapmışlar bu yüzden pcie4.0 olursa doğru düzgün çalışıyor performans olarak. bu hileyi yapmasalar 4070'ten pek de farkı olmayacakmış kartın ama 4.0 sistemde güzel çalışıyor. 4060ti aldım zayıf diyenler 3.0 sistemde kullananlar hani söyleyeyim de sonra demedin deme. işlemciyi ileride değiştireceksen sıkıntı olmaz 5000x modellerinde var pcie 4.0 ama 5600g'ye koymamışlar 3.0 artık neden bilmiyorum?
-
Araların da 3500tp kadar fiyat farkı var. Ama geğerlendirmelerine bakıyorum, aynı. Giga bir miktar daha az güç tuketiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ikisi arasından nitro daha iyi malzeme kalitesi dolayısı ile daha fazla mhz basar. sen bakma ikisine de aynı puanı verdiklerine epey ne anlar..
7800xt bakıyorsan bunu da öneririm.
www.incehesap.comPOWERCOLOR RED DEVIL RX 7800XT 16G-E/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/powercolor-red-devil-rx-7800xt-16gb-gddr6-256bit-dx12-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-65876 -
4060Ti al geç hiç uğraşma AMD kartlarla. ben ekran kartında Asus'cuyumdur ama geride kaldı o günler. fiyat performans olarak Galax ya da Palit mantıklı seviyelerde. Bir de PNY dikkatimi çekiyor fiyatıyla. İş tarafında bilinen bir marka PNY ama oyun tarafını bilmiyorum.
-
-
İndirimi de yakalayınca gigabyte rx7800xt aldım. Teşekkürler 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X