Şimdi Ara

Sistem tavsiye AMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün hepsiburadada kdv indirimi başlamış masaüstü toplamak istiyordum kendimce topladım sizlere bi danışmak istedim.Pubg ve ileride çıkıcak güncel oyunlar için almak istiyorum.https://i.hizliresim.com/NDMD3k.png
    Arkadaşlar bu toplamış olduğum parçalar mantıklımı ileride upgrade etmek istediğimde karşıma engel çıkmasın istiyorum 1060 yerine 1050ti mi koysam fiyatı şuan 1.220tl ileride güncellerim altı üstü pubg oynuyacam ileride ekran kartı ve işlemci upgrade edebileyim.Yok sakın amd bulaşma intel topla mı diyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum.
    Sistem tavsiyesi yapabilcek varsada yapabilir bu anakartda kararsız kaldım.Bütce 4.5k 5k civarı

• 1274 TL
    inventus
    AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz-3.9GHz, 19MB, 65W, 6/12, AM4, Wraith Stealth İşlemci - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9515

571 TL
    inventus
    MSI B450M PRO-VDH AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, HDMI, DVI-D- D-SUB microATX Anakart - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9643

1069 TL
    www.sinerji.gen.tr
    XPG 16GB(2x8) Gammix D10 K�rm�z� 3000mhz CL16 DDR4 Ram (AX4U3000W8G16-DR10)
    https://www.sinerji.gen.tr/xpg-16gb2x8-gammix-d10-kirmizi-3000mhz-cl16-ddr4-ram-ax4u3000w8g16-dr10-pmu415521

1450 TL

351 TL

208 TL

336 TL
    urun.n11.com
    Raıdmax Thunder Rgb Rx-735ap-r 735watt 135mm Rgb Fan 80+ Bronz - n11.com
    https://urun.n11.com/guc-kaynagi/raidmax-thunder-rgb-rx-735ap-r-735watt-135mm-rgb-fan-80-bronz-P215764425?

Toplam 5260 TL. Harddisk sonra eklersin. SSD daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 19 Ekim 2018; 1:51:33 >

• Çok teşekkürler ilgilendiğin için
    Öncelikle ekran kartını nvdia düşünüyorum şimdilik bütçe 4.5 5k olduğu için 1050ti ile idare edicem ilerliyen dönemde satıp 1070 takarım diye düşünüyorum.
    Bu atmış olduğun işlemci biraz tuzlu geldi bana ryzen 5 1600 şuan 1k hepsiburada'da aralarında aşırı derece fark varmı ?
    Bu paylaşmış olduğun anakarta ileride işlemci ve ekran kartı upgrade etmek istediğimde bi sıkıntı yaratırmı.
    Psu neden bukadar yüksek 735 watt gerek duydunuz onuda öğrenebilirmiyim ?
  • serhat10 S kullanıcısına yanıt
    Bildigin arkadasa bana downgrade yap diye satirlar dökmüssün. O niye bu kadar iyi bu niye bukadar performansli :) fiyatlarina göre güzel bilesenler yazmis arkadas burdan (+1) söyleyeyim. Sen düsünene kadar rx 580 450 lira artmis. suan 1900 lira.. gtx 1060 gtx 1050 ti falan demissin, ne diyelim ayni paraya gtx 1050ti tercih ederim diyorsun, bilemedim yazayim mi yazmayayim mi :)
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyata 1050ti seçmemin sebebi sabah uyandım yoruma baktığımda fiyat zaten rx 1.900 olarak gördüm ve amd kartlara karşı ısınık değilim insanların yorumları yüzünden herkez nvdia övüyor kullanıyor.İşlemci olarak zaten kararsızım intelden başkasını almam salakmıyım diyenler var .. bütce düşük olduğu için amd yöneliyorum onunda fiyatı 1.250tl ama işlemciye baktım güzel duruyor ısı değerleri testlerine baktım. 1050ti şuan 1.200tl ben kemik sistemi sağlam toplayayımki ilerliyen dönemde başım yanmasın istiyorum yanlışmı yapıyorum bilmiyorum tabiki sorucam onu neden seçtin bunu neden seçtin adamın tecrübesi bilgisi var benim olmadığı için konu açıyorum zaten ? :D
    Aynen. En az 20 dakika araştırdım şu sistemi. Boşa uğraşmışım. 5183 TL'ye r5 1600, 8gb ram ve harddiskli sistem toplamış. Ben ram'i 16gb, işlemciyi R5 2600, harddisk yerine daha önemli olan SSD'yi seçtim ve çok uygun fiyata çoğu oyunda gtx 1060'dan daha iyi performans sergileyen rx 580 8gb önermişim. Aldığım cevap: bütçem 4.5k ve Nvidia düşünüyorum. Bu mantıkla bakanlar genelde işlemci olarak Amd'de de düşünmez. Toplasın intel ve Nvdia kazığı yesin. Bütçem 4.5k diyor, neredeyse yarısına 2182 TL olan gtx 1060 seçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 19 Ekim 2018; 12:56:12 >
  • Hb de 1070 2800tl civarinda 1200-1300 verilmez bence zorla kendini:) amd fiyat olarak daha makbul daha iyi bütçeni zorla ayrica 16 gb ram yap dahada zorla kendini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD İşlemcili Sistem Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Sistem upgrade - intel VS Amd
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kacirdigini bilse :) 350 liraya samsung ssd yazmissin, 1450 liraya rx 580 yazmissin, islemci 2600 daha dusunecek birsey yokmus aslinda ama kararsizlik ve biz yaziyoruz ama adamda arastirmasini yapacak tabi birde boyle dusunmek lazim. Gecmis olsun diyelim. 4,5k/5k ya guzel bir sistemdi ama arkadas intel diyor, i3 8100 lü toplasan belki bu kadar tereddüt etmezdi. i3 8100 + gtx 1050ti + asus h serisi + sandisk ssd + corsair vs 450 böyle birsey lazimdi sanirim calismadigi yerden sormussun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Burada gönüllü olarak yardımcı olan onlarca üye mevcut. Amacımız bütçelerinin hakkına göre sistem toplayarak kazıklanmasını istemiyoruz. Sanırım bu bölümden uzaklaşıp yardım etmemek en iyisi. Konu dışı bölümünde geyik yapayım. Daha önce de uzak durmuştum, sonrasında kazıklanmasınlar diye yardıma gelmiştim ama gerçekten değmiyor. Harcadığımız zamana yazık.
  • Senin düşündüğün şeyi 5 yıl önce yapmıştım. i7 işlemciye GTX 760 almıştım. Şu anda aynı işlemciyle 1080 kullanabiliyorum. Ama 1050 Ti en fazla 1 sene içinde orta ayarlarda oyunları oynayamayabilir.
    Ben ileriye dönük birşeyler toparlamak istiyorum şuan kullandığım laptop satıpda masaüstü alıcam ben 2 sene önce 3.150tl ye almıştım alırken gelde bana sor 6.5 sene laptop kullandım 4.5 senesi zehir gibi geçti eski laptop cayır cayır yanardı dell 7559 forumlarında tam 4 ay araştırarak gezerek aldım şuan çok memnunum makine ısınmıyor.Ha yok ya gidip asus alsaydım acılar gemisinde yanıyor olacaktım.Şuan 3k teklif aldım dolar yüzünden zaten bütçe zorlanıyor.Buradaki arkadaşlar yorum atanlar bilenler hiçmi ufaklığımızdan beri amd ısınma probleminden ne canlar yaktığını duymadınız.Fakat ryzen farklı diyorlar ben insanların yorumlarını göz ardı etmem o bana parça tavsiyesinde bulundu ben ilk olarak gidip bütün forumlarda ne yazmışlar memnun kalmışlarmı diye baktım zaten.Rx580 konusuna gelirsek 8gb 256 bit! vs 4gb 192 bit yapıyoruz kafa kafaya çakışıyorlar 200 fazla verip nvdia alırım rahat ederim ki ileride satmak istediğimde elimdede kalmasın.Upgrade ediceğimide belirttim anakart işlemci ve diğer küçük parçaları ayarlaryıp 1050ti ile yoluma devam edip durumum düzeldiğinde bi 1070 1080 takmak istediğimde tüh bu anakart v.s bunu desteklemiyor şurada sıkıntı çıktı tarzı cümlelerden nefret ederim almadan önce uzun uzun araştırıp öyle alırım parayı sokakda bulmadım.Bu arkadaş beni aydınlattı hangi konu'da psu 750 önermiş eyvallah ben 600 felan düşünüyordum adam haklı ekran kartları yükseldikçe fazla wat istiyorlarmış kafam mesala o konuda net xpg ram demiş ilk defa duydum gititm baktım adata bi marka nasıldır hiç bilmem aaa bu adam forumda bana bunları önerdi hemen sipariş vereyim para gırla indirim bitmeden kafasıylamı yaklaşayım anlamadım çok ağır konuşuyor uzatmıyorum.Tamam bilgilisin senin kadar tecrübeli değilim konu açtım bilgilerini döktün eyvallah.

• furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    Nekadar güzel bak doğru olanı yapmışsın bende doğru olanı yapmaya çalışıyorum.1050ti evet çok uzun götürmeyecek arkadaşımda gtx 970 li kasa var okadar memnunki fps gayet yerinde işlemcisi i5 4xxx birşeydi anakartı zaten eski takır takır oynuyor kaç sene önce toplamıştı hala kullanıyor canavar gibi bende öyle yapmak istiyorum o yüzden buradayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.