Şimdi Ara

Sistem Upgrade Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. PC toplama/modifikasyon işlemlerinde gelişen teknoloji ile birlikte tecrübemin yetersiz kaldığını düşünüyorum ve bu noktada desteklerinize ihtiyacım var.

Sistemi bileşenleriyle birlikte aşağıya yazacağım.
    Bilgisayarımı orta aktiflikte gaming ve cad+cam yazılım amaçları ile kullanıyorum.
    Sistemimi birkaç sene daha ileri atacak upgrade önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: Gigabyte AB350 Gaming 3 2133mhz-3200mhz(OC) AM4 ATX

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 3.40 Ghz 19MB AM4 12nm

Ekran kartı: Gigabyte Radeon RX580 Gaming 8GB GDDR5 256 Bit

Monitör: AOC 21.5" G2260VWQ6 1ms 75Hz FreeSync

RAM: G.Skill 8GBx2 RipjawsV Kırmızı 3000mhz CL15 DDR4

SSD: Adata 128GB SU800 Okuma 560MB-Yazma 300MB SATA

Harddisk: WD 1TB Blue 64MB 7200rpm

Kasa: Aerocool Aero 300 Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower

Güç kaynağı: Akasa 600W Viper Serisi 80+ Bronze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1LENT -- 8 Ocak 2020; 21:3:14 >

• Şu an AMD Türkiye'nin dağıttı tüm Ryzen 5 1600 işlemciler 12nm ve Ryzen 5 2600 ile hemen hemen aynı özelliklere ve güce sahip, B350 anakart yerine B450 alırsanız ileride upgrade yaparken daha rahat edersiniz.

Edit: Ben almak istediğiniz sistemi yazdınız sandım, yanlış okumuşum gönderiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 8 Ocak 2020; 21:28:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    peki göze batan bir donanım var mı sistemimde sizce? ve nasıl upgradeler yapabilirim sistemime? bütçe çok önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistem benim olsa abartmadan bütçe dahilinde ekran kartı alırdım "5700xt yada 2060 süper" alarak tek donanım ile bu sistem uzun süre gider 1080p 144 Hz monitör yada 2k monitör alırdım oyun tercihime göre diğer donanımlar güncel zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 8 Ocak 2020; 22:55:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    bu ekran kartlarından herhangi birinin yanında değiştirmem gereken başka bir donanım var mı peki? ekran kartı model ve monitör tavsiye eder misiniz lütfen?
  • Başka donanım alıp almamak tamamen sizin inisiyatifinizde, param var para harcamak istiyorum yeni bir şeyler almak istiyorum derseniz anakart işlemci de değiştirebilirsiniz, SSD yerine M2 alabilirsiniz vs.

Şu an elinizdeki anakart, işlemci, ram, kasa, psu, ssd güncel parçalar, tek yavaş kalan ekran kartı, yeni bir ekran kartı alırsanız güncel oyunlarda 100 fps ve üzeri değerler alabilirsiniz, oynadığınız oyun tarzına göre ister 1080p 120 ya 144 hz monitör yada 2k 60 hz bir monitör alarak yola devam edebilrsiniz,

ekran kartı almaya niyetlenirseniz onu ayrıca konuşuruz, nvidia mı radeon mu alacaksınız onu belirleyince marka model konuşalım,

monitör konusunda birşey diyemem çünkü monitör göreceli bir kavram, kağıt üzerinden bakıp tavsiye vermek pek doğru gelmiyor açıkçası, teknoloji mağazalarını gezip deneyimleyin derim monitör işini
    sizin de söylediğiniz gibi bir ekran kartı ve monitör yükseltmesi yapmak bana yetecektir.

1080p 24" 144hz 1ms monitör ile bir ekran kartı tavsiyesi verebilir misiniz? radeon tercihimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    Sistem Yükseltme Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Sistem Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uygun fiyatlı ve fiyatına göre teknik özellikleri güzel monitör:

• Ahmetblr kullanıcısına yanıt
    TN Panel olduğunu görüntülüyorum, IPS Panel daha iyi değil midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.