Şimdi Ara

Sistem ve ekran kartı ram frekans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim AGP 4x e kadar destekleyen Gigabyte 845E çipsetli anakartım var 256 mb Ati 9600pro ekran kartı aldım ancak kartın normal ram frekansı 446Mhz olmasına rağmen 223Mhz de çalışıyor bunu nası arttırabilirim Easy-Tune adlı programı yüklediğimde AGP frekansını 66 gösteriyo bu frekansı arttırırsam ekran kartın ramini orjinal değeri olan 446Mhz de çalıştırabilir miyim bu ekran kartından maximum yararlanmak istiyorum yardımlarınız için teşekkürler.Bu arada işlemcim P4 2.0Ghz bellekler ise PC2100 266Mhz 512mbem

edit:başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_333 -- 8 Eylül 2006; 19:59:04 >

• zaten o kartın ramleri ddr ram olduğu için 446mhz'de çalışıyor şu anda
    yani kafaya takılcak bir şey yok
  • biraz ekran kartına bastır yerinden oynamış olabilir
  • 223*2 =446 bak sorun gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMPIRE

biraz ekran kartına bastır yerinden oynamış olabilir

işte buna gülerim
    yahu kardeşim eğer ekran kartı oturmamışsa ya çalışır ya çalışmaz mhz ile ne alakası var
  • quote:

Orjinalden alıntı: EMPIRE

biraz ekran kartına bastır yerinden oynamış olabilir

Eyer iyi takılmıs olmasaydı hic calısmazdı buyuzden bastırmasına gerek yok yani...
  • evet ztn istedigin değerde çalışıyor...ama daha da arttırmak istersen atitool programını indir .ne agp ile ne de yerine oturtmakla alakası yok bu işin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismo

223*2 =446 bak sorun gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: KaLaAnToR

quote:

Orjinalden alıntı: ismo

223*2 =446 bak sorun gitti

+

Vga kartın üstüne bastırmakla ram frekansları düzelmez arkadaşlar

• Oke arkadaşlar cevaplar için teşekkürler sanırım frekans olayında biraz cahilim oke sayenizde öğrenmiş oldum ben bunu agp 4x olmasından sanıyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat_333

Oke arkadaşlar cevaplar için teşekkürler sanırım frekans olayında biraz cahilim oke sayenizde öğrenmiş oldum ben bunu agp 4x olmasından sanıyordum
    ayrıca 66mhz olan agp frekansı ile oynamamalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.