Şimdi Ara

Sistem yetiyor ama pes çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ram: 1.5 gb
    Ekran kartı: 512 mb Ati Radeon X1650

Sistem böyle arkadaşlar ancak pes 2011 çalışmadı? Cod 6 çok iyi çalıştı ama pesi çalıştıramadım nedenini bilen varsa açıklarsa çok makbul geçer. Daha doğrusu pesi yüklendi ama kasıyodu ana menüde bile.

• Hocam ekran kartınız düşük, kasmasının sebebi budur muhtemelen. Bir de hem çalışmadı diyorsunuz hem de oyuna giriş yapabiliyorsunuz. Çelişki var.
  • O ekran kartı ile Pes 2011 oynadım ama hangi ayarlarda oynadığımı şimdi hatırlamıyorum

Tabi oyunun çalışıp,çalışmamasında bir çok etken olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Hocam ekran kartınız düşük, kasmasının sebebi budur muhtemelen. Bir de hem çalışmadı diyorsunuz hem de oyuna giriş yapabiliyorsunuz. Çelişki var.

Kardeşim farkettiysen daha doğrusu yazdım oraya. Bu arada sistem yetiyor girdiğim sitelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmaan

Arkadaşlar

Sistem böyle arkadaşlar ancak pes 2011 çalışmadı? Cod 6 çok iyi çalıştı ama pesi çalıştıramadım nedenini bilen varsa açıklarsa çok makbul geçer. Daha doğrusu pesi yüklendi ama kasıyodu ana menüde bile.

Ekran kartı sürücünü güncellemeyi dene bakalım kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar

setting de sistemin durumuna baktın mı hepsi iyi mi gösteriyo

• Beyler şimdi oyunu çok önceden yüklemiştim. Hatırlamıyorum ayarlarını oyunun. Şimdi tekrar indiriyorum. Bu arada fatih arkadaşın verdiği cevabın gazıyla 2013'ü bile indiriyorum :D Ekran kartını nasıl güncellicem kardeş açıklarsan sevinirim bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler şimdi oyunu çok önceden yüklemiştim. Hatırlamıyorum ayarlarını oyunun. Şimdi tekrar indiriyorum. Bu arada fatih arkadaşın verdiği cevabın gazıyla 2013'ü bile indiriyorum :D Ekran kartını nasıl güncellicem kardeş açıklarsan sevinirim bu arada.

Aygıt yöneticisine gir , oradan görüntü bagdastırıcısı nı bul çift tıkla sürücüyü güncelleştir e tıkla

• çözünürlüğü düşürüp dene muhtemelen ekran kartın yetersiz geliyodur
  • Beyler yardımlarınız için çok sağolun hafta sonu bir daha bi denicem.
  • Beyler oyun oldu yardımlarınız için teşekkürler. Ekran kartını güncelledim. 2013'ü düşük çözünürlükte rahat oynuyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartmaan -- 22 Kasım 2012; 17:33:44 >
  • quote:

Arkadaşlar

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
    Sorunun ekran kartı drıverınde
    Gır uygun drıverı ındırr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.