Merhaba arkadaşlar.İlginç bi sorunla karşı karşıyayım.Harddiskime kuzenimin bilgisayarında format attım windows xp yükledim ve sorunsuz çalıştı.niye kuzeninde attın diceksiniz cdromum bozulmuştu o yüzden.daha sonra eve getirdim harddiski kendi bilgisayarıma taktım.biosta falan harddiski görüyo fakat sistem açılmıyo.disk boot failure hatası alıyorum.sorun nerde olabilir nasıl giderebilirim sizce delirdim kaç gündür lütfen yardım.
senin ve arkadaşının bilgisayarı birbirinden farklı olduğu için donanım ve driver uyuşmazlığından dolayi sistem boot edilemiyor. arkadaşının cd-roomu kendi bilgisayarına tak o şekilde formatla sorun kalmıyacak
yapma yaa başka bi yolu yok mu bi daha ne zaman giderim oraya bilinmez çünkü :D
benim bildiğim başka bir çözüm yok. varsa bile cdye bootable olarak kurulmuş bir program ile çözülür. cd room bozuk olduğuna göre çözüm yok gibi
eyvallah neyse bi ara götürecez artık kasayı
cd room nasıl bozuk benm kuzenin de bozuk da o küçük deliğe iğne sokup acıoz sonra elimizle itioz cd yi tabi okumuyo cd yi kasayı önünden tutup ani sallamalarla cd yi o okuyan kısma kalkmasını sağlıyoruz. Bunun gibi tozlanmadan dolayı bozulan cdrom sa bunu deneyebilirsin.
tozlanmadan falan mı bilmiyorum.aslında önce döndürüyo cdyi ama cdden önyükleme için bir tuşa basın yazısı gelmiyo.hiç öyle şeylerle uğraşamıcam valla :D ama benim anlamadığım daha önce de harddiskime başka bi makinede format atıp yine kendi kasamda çalıştırmıştım.kendi driverlarımı yüklemiştim yani.bu sefer hiç gelmiyo windows ekranına anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme