Şimdi Ara

Sistem yükledim ama açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.İlginç bi sorunla karşı karşıyayım.Harddiskime kuzenimin bilgisayarında format attım windows xp yükledim ve sorunsuz çalıştı.niye kuzeninde attın diceksiniz cdromum bozulmuştu o yüzden.daha sonra eve getirdim harddiski kendi bilgisayarıma taktım.biosta falan harddiski görüyo fakat sistem açılmıyo.disk boot failure hatası alıyorum.sorun nerde olabilir nasıl giderebilirim sizce delirdim kaç gündür lütfen yardım.

• senin ve arkadaşının bilgisayarı birbirinden farklı olduğu için donanım ve driver uyuşmazlığından dolayi sistem boot edilemiyor. arkadaşının cd-roomu kendi bilgisayarına tak o şekilde formatla sorun kalmıyacak
  • yapma yaa başka bi yolu yok mu bi daha ne zaman giderim oraya bilinmez çünkü :D
  • benim bildiğim başka bir çözüm yok. varsa bile cdye bootable olarak kurulmuş bir program ile çözülür. cd room bozuk olduğuna göre çözüm yok gibi
  • eyvallah neyse bi ara götürecez artık kasayı
  • cd room nasıl bozuk benm kuzenin de bozuk da o küçük deliğe iğne sokup acıoz sonra elimizle itioz cd yi tabi okumuyo cd yi kasayı önünden tutup ani sallamalarla cd yi o okuyan kısma kalkmasını sağlıyoruz. Bunun gibi tozlanmadan dolayı bozulan cdrom sa bunu deneyebilirsin.
  • tozlanmadan falan mı bilmiyorum.aslında önce döndürüyo cdyi ama cdden önyükleme için bir tuşa basın yazısı gelmiyo.hiç öyle şeylerle uğraşamıcam valla :D ama benim anlamadığım daha önce de harddiskime başka bi makinede format atıp yine kendi kasamda çalıştırmıştım.kendi driverlarımı yüklemiştim yani.bu sefer hiç gelmiyo windows ekranına anlamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.