arkadaşımın bilgisayarını yükseltmek istiyorum mevcut anakart GIGABYTE GA-G41M-Combo ekran kartı olarak r7 250 (vatanda indirimdeymiş 225 tl siparişi verdim) işlemci olarak da Intel Core2 Duo E8400 @ 3.00GHz bunu düşünüyorum (2.el 60 tl) ram olarak da 2x2gb gskill ripjaws 1333mhz alacagım (2.el 70tl )
sorular:
1. bu sistem için 300watt psu yeterli olur mu 2. ram ve işlemci 2.el alacağım bunları nasıl test edebilirim önerebileceğiniz program var mı? 3. bütçe dahilinde işlemci seçimim nasıl ? 4. bu sistem bf3 oynatır mı? oynatırsa tatmin edici seviyede performans verir mi? bitçem ucu ucuna bu kadar. psu çalıştırmazsa anca zorlayabilirm bütçeyi
sorularımı tane tane cevaplarsanız sevinirim
Hocam 400'lük olsa neyse diyeceğimde 300w ile biraz sakat psu birazda dandikte o 300w diye satılan çıkışta 250w olsun.
Ram ve işlemciyi nasıl bir teste tabi tutmak istiyorsunuz?Pc'ye taktınız oynadınız mavi ekran vb. vermediyse sağlamdır teste vb. gerek yok bence.
Bu videoda bf3 r7 250 ile ultrada oynadını söylemiş ama bana pek inandırıcı gelmedi nedense.Ultra değilde orta ve düşükte rahat oynatır diye tahmin ediyorum.