Şimdi Ara

Sisteme yorum yapar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burdaki fikirlerden aldıklarım. Bi kaç kendi fikrim arkadaşımın fikri derken şöyle bir sistem toparladım. Açıkcası performans kaybetmeden 2.500'e düşürebileceğim alternatiflerim varsa çok sevinirim ya da aynı fiyata daha iyi alternatiflerinin olduğunu söylerseniz ona göre de değiştirebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum

Edit : Ekstra soğutucu almam gerekir mi ? Gerekiyorsa ne tavsiye edersiniz ?

Edit 2 : Yardımlarınız üzere sistemi şu şekilde değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 30 Haziran 2015; 11:11:45 >

• Benim kendi görüşüm eğer world of warcraft gibi oyunlar oynayacaksan amd ekran kartlarından uzak durmanı öneririm driverları aşırı kötü.Ben çok çektim driverlarından ekran kartını ben nvdia dan alıyorum sırf o yüzden biraz performans kaybı olsa dahi.Nvdia alırsan 550 watt civari bile yeticekler sistem için
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0xnemesis0x

Benim kendi görüşüm eğer world of warcraft gibi oyunlar oynayacaksan amd ekran kartlarından uzak durmanı öneririm driverları aşırı kötü.Ben çok çektim driverlarından ekran kartını ben nvdia dan alıyorum sırf o yüzden biraz performans kaybı olsa dahi.Nvdia alırsan 550 watt civari bile yeticekler sistem için

Bana en çok söylenen ekran kartı buydu. Hayır wow oynamıyorum. Ama sizin tavsiyenizi de almak isterim
  • Sistem güzel, fiyat açısından sinerji.gen.tr den bakabilirsin aynı parçaları daha ucuza toplarsın.
  • Valla onun dışında ileriye dönük sistem olur psudan dolayı ekran kartını filan değiştirebilirsiniz ileride Bence bir sıkıntısı yok.Zaten ileride eğer nvdia takmak isterseniz onların güç tüketimi çok düşük olduğundan daha ileri seviye bir ekran kartı takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xnemesis0x -- 30 Haziran 2015; 9:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

Sistem güzel, fiyat açısından sinerji.gen.tr den bakabilirsin aynı parçaları daha ucuza toplarsın.

Aynı sistemi ya da muadillerini toplayıp baktım 100-150 lira fiyat farkı yapıyor. Ama vatandan alırsam ben evden çıkıp kendim alıcam o yüzden vatan daha kolay bi seçim. Teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: 0xnemesis0x

Valla onun dışında ileriye dönük sistem olur psudan dolayı ekran kartını filan değiştirebilirsiniz ileride Bence bir sıkıntısı yok.Zaten ileride eğer nvdia takmak isterseniz onların güç tüketimi çok düşük olduğundan daha ileri seviye bir ekran kartı takabilirsiniz.

Teşekkürler yorumunuz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 30 Haziran 2015; 9:15:07 >

• Amd anakarta Intel işlemci takamazsın.

2.500 TL için bu tür bir sistem olur;

i5 + H97 + 8gb + R9 280X + 1tb

http://www.eksenbilgisayar.com

• Anakart-işlemci uyumsuz.O işlemciye h97 takmalısın.
  • Bu sistemde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Amd anakarta Intel işlemci takamazsın.

2.500 TL için bu tür bir sistem olur;

i5 + H97 + 8gb + R9 280X + 1tb

http://www.eksenbilgisayar.com

Anakartı ve ekran kartını sizin dediğiniz şekilde değiştirdim.

@TombalacıMemeT Kasayı da önerdiğiniz şekilde değiştirdim.

@hsntrk Teşekkürler anakartı da h97 ile değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterNerfLuffy -- 30 Haziran 2015; 11:14:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.