Bildirim
Sistemi topladım siparişi vermek üzereyim [İçeri Buyrun]ACİL...
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
işlemciyi bu yap,yoksa sistemin bi halta yaramaz.
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2312
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 1 Mart 2013; 23:35:11 > -
sen bütçeni söyle pc de ne yapmak istediğini söyle oyun mu ofis mi ?
arkadaşlar ona göre bi sistem çıkarırlar sana -
Orta hâlli bir sistem ama işlemci düşük kalmış gerçekten.
Ayrıca anakart 1333mhz'ye kadar ram destekliyor, üstü için o.c yapmalı veya 1333mhz ram almalısın.
Hdd sata2 hızında çalışır, sorun olmaz.
500w yeterli.
Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, format için başlangıcı dvd-rw'ye almak sadece.
Orijinal win7 benim bildiğim kadarıyla tek bilgisayarda kullanılabiliyor. -
Kardeşim para verip sata3 alıyorsan anakartını da sata3 alacaksın ki tam verimini yakalayasın.
Ayrıca bir şey gözüme çarptı ekran kartın PCIE3 girişe kadar destekleyebiliyor ama anakart PCIE2 tam verim için 3 olan anakart bulsan iyi olur.
AMD hiç kullanmadım hiç ilgilenmem ama Athlondan pek bir şey beklenmez onu bilirim, Phenomlar daha mı iyidi ne? Keseyi azıcık açmalısın bence. (7770li ofis bilgisayarı olmaz herhalde oyun diye yorum yapıyorum)
500lük psu da ucu ucuna yeter garanti için 550-600 iyidir. Ayrıca 80+ da değil o kasadaki psu yani 500ü hayatta vermez sana tam olarak.
Sen bir bütçe söyle en iyisi sana yeni sistem toplasınlar ben de yazabildiğim kadar yazarım. Birini düzeltsen öbür taraftan arıza çıkar o listede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 2 Mart 2013; 1:43:21 > -
Bütçe 750 ile 825 arası 837 tl di yok 844 tl olmasin enfazla 825 TL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X