Şimdi Ara

Sistemim Nasıl Ona Göre Ekran Kartı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekran Kartı : nVidia Ge force fx5200 128mb suan kuulandıgım

Ram : 2 tane takılı 512+512=1024ram kingston 400mhz

İslemci : Intel p4 3.01 ghz

Hdd : 80gb sistem iimi bu sisteme nasıl ekran kartı gider.bütcem 200ytl. den yukarı en fazla10 yada 15 ytl cıkabilirim

• kardes sana onerım bıraz daha sabret paranı bırıktır pcı-e e gecmendır suan ekran kartına para verırsın ancak kısa sure sonra verdıgın paraya yazık ettıgını dusunursun (ekran kartın agp degılmı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi night_33 -- 7 Kasım 2007; 20:29:17 >
  • ewt onu yazmayı unutmusum agp 8x anakart
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_33

kardes sana onerım bıraz daha sabret paranı bırıktır pcı-e e gecmendır suan ekran kartına para verırsın ancak kısa sure sonra verdıgın paraya yazık ettıgını dusunursun (ekran kartın agp degılmı)

Pc-e ye gecmeyi cok düüsdüm ama ekran kartı alsam daha az paraya mal olcak ama pc e gecersem bayaa bi para vercem agp 8x ekran kartları pahalı ama ne yapayım pc-e gecmek iicn bayaa bi para biriktirmem lazım agp 8x ekran kartları zamanla daha cok pahalı olursa o zman kesin pc-e ye gecerim ama bana simdi kullanıcagım bi ekran kartı lazım önerim nvidia 6 yada7 serisi gt olursa ii olur '!! 7600gt 512mb alabilirim
  • kardes bende senınle aynı dertte oldugum ıcın gıttım asrock 775dual-vsta aldım hem agp hem pcı-e yı takabılırım suan fx5500 var ama 8600 gt sonıc alıp kurtulacam agp den

kardes bak su lınkı ıncelersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_16682840/tm.htm

detaylı bılgı alırsın orda arkadas
    2. Elden 6800GS, X800GTO, 6800GT, X800XL, X800XT, X850Pro, X850XT, X850XT PE, 7600GT gibi AGP kartlar bu segmentten alınabilir, güçlü ve performanslı kartlardır...

demıs 2. elden bak ıstersen

sıfır olarak sana

Sapphire ATI X1650PRO(128Bit)256MB AVIVO FULL 8X
    SAPPHIRE ATI HD2600PRO(128Bit) 512MB AVIVO 8X

onerebılecegım bunlar bu aralar pcı-e ye yogunlastımda

• http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=ay4MSRkxJByEmp5Qtzm6lw

cok güzel bir ekran kartı nvdia bulamssam %87.5 ihtimal ile bunu alıcam kesin. fiyatı cok uygun ve cekirdek hızı ve bellek hızı cok ii hee bide benim güc kac kaynagı 240W onuda degistirmek zorunda kalıcam

Ekleme: Aklıma Gelmikken ben o siteden o ekran kartını alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fieste -- 7 Kasım 2007; 21:47:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.