Arkadaşlar Sistemim şuan windows xp ömrü bitti bu sistemin, windows 7,8 ya da 10 yapmak istiyorum sistem özelliklerim aşağıda yardımcı olursanız sevirim. Windows 10 yapsam kasma olur mu ? Önerileriniz Nelerdir ?
Fotoğraf kör edici biraz
SİSTEM ÖZELLİKLERİM
System Model: HP Compaq 6730s BIOS: Default System BIOS Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz (2 CPUs) Memory: 3002MB RAM Page File: 1819MB used, 3067MB available Windows Dir: C:\WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode
windows 7 32 bit öneririm
Windows 7 Home Premium Ultimate yada Professional kullanabilirsin.
Başka bir forumda benden daha kötü olan bir sisteme windows 10, 32 bit de sorun yasamazsın demişler Siz windows 8 yada 10 problem olur diyosunuz yani ?
kesinlikle kadırmaz demiyorum ama win 10 kurarsan ram problemi çekersin tabi ne tür tarayıcı ve program kullanma göre degişir ama win 10 da chrome kulanırsan ram sıkıntısı kesinlikle çekersin win 10 kurmanı pek önermem yok win 10 istiyorum dersen ram yüksetmeside yapman gerekir ss den gördügüm akdarıyla 4gb ram var 4gb ram win 10 için yeterli degil
Sizin bilgisayarın özelliklerinden daha yüksek cihaza sahibim w10 kurdum stabil değil, tavsiyem w8 veya w8.1 kullanmanız. Tabi yine tereddütleriniz var ise format atmak basit bir işlem w10 kurup bizzat kendiniz deneyerek tecrübe edebilirsiniz.
ama win 8 kurabilirsin sorun yaşayacagını sanmıyorum
Teşekkür ederim arkadaşlar. Son olarak bir ricam daha olacak internetteki linklere pek güvenemedim windows 7 32 bit indirmek için bildiğiniz sağlam bi link var mı?
İskitİ
kullanıcısına yanıt
aşağı yukarı bu tarz bi sisteme win 10 yükledim.kağnı hızında çalışıyor.orjinal iso indirebileceğin bi program var.
TeknoSeyir
Windows OS ISO İndirme Programı (Dokunulmamış, Direkt MS sunucusundan) - TeknoSeyir