Şimdi Ara

Sistemimde yapmam gerekenler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm,arkadaşlar tam 20 gün önce sistemimi topladım,windowsu kurdum,sürücüleri yükledim;

Sistemim;

İ5 2500k işlemci stok fan
    Coolermaster Haf-912 plus 600w kasa
    Msi-z68 A G-43 G3 anakart
    Msi ATİ HD 6950 2GB TWİNFRZR3 O.C ekran kartı
    Geil Encahance corsa 8gb 1600mhz ram
    Westerndigital Caviar Black 1tb-64mb Hdd sata3
    Hp x22 led 1080p monitör
    Microsoft kablosuz klavye mouse

Battlefield ultra oynarken ve Cod modernwarfare 3 te bazen anlık takılmalar oluyor normal mi? Ayrıca Windows puanım 5.9,neden daha yüksek değil?

Sistemimi daha başarılı ve stabil çalışan bir hale getirmem mümkün mü? Önerileriniz nelerdir? Bios uptade vs. nasıl yaparım? Teşekkürler

• bf3de kasması normal
  • bf3 te anlık takılma sorunu normal sayılabilir, sonuçta çok güçlü sistem gerektiren bir oyun. Ancak cod mw3 te anlık takılmalar oluyorsa bir problem var demektir. donanımsal olarak sorun yapabilecek tek şey olarak Psu'yu görüyorum. Psu ile uğraşmadan önce, pc ye bir format atın, çok temiz bir kurulum yapıp bir daha oyunları deneyin. Belki bir programın saçma bir özelliği sorun yapıyor olabilir, bilemeyiz. Sorun devam ediyorsa sorunu donanımda ararız.
  • Anlık takımalar derken yanlış anlaşılmasın,donma falan olmuyor sadece geçişlerde,yüksek fps gerektiren sahnelerde çok fazla hissedilmeyecek şekilde oluyor,ms gibi,ayrıca bilgisayara power a basınca açarken güç sonradan geliyor gibi geliyor bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dampierre

bf3 te anlık takılma sorunu normal sayılabilir, sonuçta çok güçlü sistem gerektiren bir oyun. Ancak cod mw3 te anlık takılmalar oluyorsa bir problem var demektir. donanımsal olarak sorun yapabilecek tek şey olarak Psu'yu görüyorum. Psu ile uğraşmadan önce, pc ye bir format atın, çok temiz bir kurulum yapıp bir daha oyunları deneyin. Belki bir programın saçma bir özelliği sorun yapıyor olabilir, bilemeyiz. Sorun devam ediyorsa sorunu donanımda ararız.

arkadaşa katılıyorum ufak tefek fps düşüşleri normal ama sen genede Dampierre adlı arkadaşın dediklerini bir yap
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59286647/tm.htm
    buradan psu nuzu hesaplayın sonuçlara bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

http://forum.donanimhaber.com/m_59286647/tm.htm

Verdiğiniz link konumun linki :) acaba tekrar link alabilir miyiz? Herkese teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem update için yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8100dy

quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

http://forum.donanimhaber.com/m_59286647/tm.htm

Verdiğiniz link konumun linki :) acaba tekrar link alabilir miyiz? Herkese teşekkürler...

yuh bana nasıl öyle bir hata yaptım yav....neyse buyrun link
    http://www.cizgi-rma.com/calculator.aspx

• 460-490 w falan çıkıyor testlerde benim psu 600w,nasıl performans testi yapabilirim faydası olurmu burada paylaşsam?
  • Bende gecenlerde anlik takilma yuzunden konu acmistim. Hdd yAvasligindan olabilir. Ramdisk yapma ssd kullanma gibi cesitli cozumler var. Psu sorunlu degilse hdd yavasligindan olabilir. Savelerken takilir o anda sistemde kopyalama islemi varsa veya bi program guncelleniyosa olur. Temiz bi format atip guncel driverlar guncel directx yukleyip disk birlestirme yapip girmenizi tavsiye ederim hdd kaliteli. Fiyatlar ucuzlayinca bi ssd alirsiniz
  • Puanlamada en dusuk puan oldugundan 5.9 hdd kullanan cogu kiside boyle. Bendede 5.9 hdd
  • Sanırım hdd den bende böyle düşünüyorum,neyse ilerde bir ssd alırız inşallah :)
  • 120 gb ssd al bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.