ve gpu-z açtığımda bir süre pci.e'yi 2.0 olarak gösteriyor sonra 1.1 olarak değiştiriyor yanlış anlamadıysam GDDR3.bu sizce bir sorun yaratır mı ekran kartı için? Sizin yaklaşık o fiyatlara önerebileceğiniz daha makül bir ekran kartı var mı,.
Sistemimi değiştirmemin sebebi ;
Yeni nesil oyunlarda orta ayarlarda bile düşük FPS alıyorum,artık yüksek özelliklerde,yüksek FPS almak istiyorum,
Son soruma gelince;
Sizce yeni RAM almam gerekir mi? 4 GB Ram yeterli mi? Belki geleceğe yatırım olarak şu RAM'leri almayı düşünüyorum ;
Kendi RAM'lerimle birlikte toplamda ; 12 GB olarak veya kendiminkileri çıkartıp sadece bunları 8 GB olarak kullanmayı düşünüyorum.
- - - - -
Şimdiden teşekkürler :)
ram almana gerek yok bence.islemci darbogaz yapacaktir ama islemci anakart degistirdigine deger bir fark olmaz bence ama yine de karti 660 ti alsan daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: .45 ACP
ram almana gerek yok bence.islemci darbogaz yapacaktir ama islemci anakart degistirdigine deger bir fark olmaz bence ama yine de karti 660 ti alsan daha iyi olur.
hocam biraz daha açık konuşabilir misiniz ?
baska bir baslikla karistirdim i7 920.
islemci anakart degistirmiyorsun ama o islemciyi 4 ghz yapiyorsun sorun olmuyor darbogaz konusunda.2gb 7850 secimin guzel psu da guzel ama kasanin havalandirmasi guzel degil.kucuk kart dersen gtx660 alabilirsin.