Benim yeni topladığım sistemim reset atıyor. sorunu bir türlü gideremedim. Bios default ayarlarda işlemci hızı 800mhz iken cpu 38 gpu 44 hd 34C derece sıcaklık oluyor.cpu yüke bindiğinde hcpu hızı 3.4ghz olduğunda cpu sıcaklığı 53-56 derece oluyor. tek tek kabloları kontrol ettim powersuply güçünden şüphelendim ama değiştirme ve deneme yapamadım. işlemci fanım stok fan termaltek termal macunla yeniden temizleyip macunladım çözüm olmadı. Biosu güncelledim F4 yükselttim.Bios ayarlarının inceliklerini bilemediğimden kurcalamadım ama çözüm olmadı. Pek performanslıda çalışmıyor sistemim. İstediğim performanstan çok uzak. Yardımlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım... Kasa: Feel 500W işlemci: Amd phenom 965Black edition 3.4Ghz Anakart:gigabyte 770t-usb3 Ekran kartı:1024 his hd4850 ati 256 bit harddik: 1adet samsung 750gb 32mb gach 1 adet wester digital bc 750gbyte Ram:kingstone ddr3 1600(2+2)gbyte
İlginize bilginize şimdiden teşekkürler.....
Güç kaynagınızın yetersiz geliyor olma ihtimali geliyor aklıma ilk olarak. Ne kadar dogru bilemiyorum ama söylenen şu ki piyasada satılan güç kaynakları üzerinde yazan degerlerin altında calısıyormuş. Haliyle belki 500W yeterli gibi gözükebilir ama belkide bilemiyorum tabi söylenenlerin yalancısıyım 500W degerlerinde calısmıyor olabilir güç kaynagınız ve buda yetersiz geliyor olabilir.
Ramlerinizdede sıkıntı olabilir belki bir arıza olabilir yada yoksa belki slotları degiştirmeyi deneyebilirsiniz.
İşletim sistemi kurulumu düzgün olmamış olabilir belki yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Orjinal ürün kullanmıyorsanız elinizdeki işletim sistemi cd sini degiştirip başka bir cd ile sistem kurulumu gerçekleştirmeyi deneyin. Elinizdeki cd bozuk olabilir. Kolay gelsin
Feel psu'lar genelde etiket değerinin altında değerler verir, dolayısıyla psu yetersiz geliyor olabilir.
psudan olabilir bide ramin markası kingston mu kingstone mi kingstoneyse dandik ramdir