PROGRAMIN ANA CATISI BOYLE DETAYLARI OZELDEN ATARIM HA BİRDE SITELERI OZELDEN YADA YORUM KISMINDAN ISTYEBILIR SINIZ YAPANA SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN HERSEY GONLUNCE OLSUN
Ücretli bir şekilde yapabilirim.
Python'da selenium, phantomJS, beautifulsoup gibi araclarla halledilir bence.
quote:
Orijinalden alıntı: SokemoN
ücretsiz olmaz mı
quote:
Orijinalden alıntı: AithusaME
quote:
ücretsiz olmaz mı
ücretsiz yapan bulursan banada haber ver.
sen yapar mısın bedavaya?
quote:
quote:
ücretsiz olmaz mı
Ücretsiz sen kendin yapsan böyle sorularla asap bozmasan olmaz mı?
ucretsiz yapan vakti bol olan biri varsa bana da haber versin ben de yaptırıcam.
gunceldır
quote:
gunceldır
Siteden veri cekme değil de programcıdan emek cekme programı yazacağım diyorsun yani :)
o son ss nedir hocam ne kadar da ugrasmissin oyle. helal olsun guzel tasarlamissin. parayi dert etme belese yaparim ben sana yarina hazir
kuyruk acısı ne cok ınsan var dıcemde ayıp olacak arkadas yapmayacaksan neden yorum atıyorsun
gunceldır
Donanımhaber ios noldu arkadaşlar neden hiç gelişmiyor güncellenmiyor durum nedir bilen var mı
quote:
kuyruk acısı ne cok ınsan var dıcemde ayıp olacak arkadas yapmayacaksan neden yorum atıyorsun
gunceldır
Burası YAZILIM GELİŞTİRME forumu, özel bilgi ve deneyim gerektiren işleri bedavaya yaptırma yeri değil. Fakat sen bedava emek peşinde koştuğun gibi üstüne bir de kuyruk acısı gibi laflarla had bildirmeye de başlamışsın. Kimse senin o özel işini bedavaya yapmaz. Bunu anlamadın mı hala ısrar ediyorsun günceldir falan diye.
Adamin ustune gitmeyin. Belki biri kendini gelistirmek icin yapar. Ben de beklemedeyim. Biri cikarsa ben de yaptirmak istiyorum ucretsiz. Cikar mi cikar. Neden olmasin
Ben yapiyorum bedavaya. Ihtiyaci olan IBAN numarasi ile birlikte PM atsin. Ihtiyac sahiplerine bir miktar para da gonderecegim.
quote:
Orijinalden alıntı: seyfi84
Girilen bir kullanıcı adının sosyal ağlarda boş mu yoksa alınmış olduğunu bildiren bir program yaptırmak istiyorum. Bu işi yapan bazı yabancı siteler var, işte şunlar... niye böyle ifade edilmez de tarzanca laflar ve SS'ler konulur? düzgün ifade noksanlığı gelişmemişlik işaretidir, yani bu konuyu açan bir çocuk (veya o ayarda). Ciddi cevap verip çocukla bir olanlara şöyle bakıyorum.. aralarında iş-güç sahibiyim diyen var, yatırımlarım var ben işadamıyım diyen var, yaşım 40tan fazla ben kıdemliyim diyen var... nedir bu yani? hepiniz trol müsünüz? işsiz-güçsüz müsünüz? yoksa işiniz bu mu? nasıl iş bu?
Girilen bir kullanıcı adının sosyal ağlarda boş mu yoksa alınmış olduğunu bildiren bir program yaptırmak istiyorum. Bu işi yapan bazı yabancı siteler var, işte şunlar...
Sahi mi öyle mi demiş? Tüh tüh anlamamıştım ben de... Konuyu açan cocuk ayarında biri miydi, bak onu da fark etmemişim, hay aksi. Oradaki SS ScreenShot değil de Nazi SS'i mi yoksa?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme