bugün vatan bilgisayardan bunu aldım daha önce hiç sıvı soğutma kullanmadım ilk defa aldım kurarken epey zorlandım herşeyi taktım ancak işlemci üzerine koyduğumuz donanımın 2 tane kablo girişi vardı 1 tanesi sanırım rgb ama diğerini anlamadım ne olduğunu onu takacak bir yer bulamadım sonra biraz araştınca anakarta takılacakmış ama bu giriş 3 pinli idi bende anakart üzerinde 4 pinli girişler vardı bende 1 tane çubuk boş kalacak şekilde taktım bilmiyorum doğru mu yaptıum işlemciyi yakmayalım işlemci sıcaklığım bpşta 35-45 araında gidip geliyor anakartım bu
www.msi.com
B450M GAMING PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global
anakart üzerin sysfan 1-2 girşi vardı bende sys fan 2 girşi yakın diye ona taktım bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim
4pinli bağlantı noktasına 3 pinli fan takarsanız sorunsuz çalışır. Fan veya pompanın güç bağlantısını anakart üzerinde herhangi bir fan bağlantı noktasına yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme