Şimdi Ara

Sivilceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 15 yaşındayım ve ergenlik sivilceleri var yüzümde . Sivilce kremi alacağım ama yüzü soyup daha fazla çıkartmasından korkuyorum. ya da ergenlik sivilcesi olduğu için geçirmeyeceğinden ve arttıracağından . Bildiğiniz bir ilaç ve etkisi hakkında bilgi verebilir misiniz bana ?

• Yaşından dolayı sana cevap vermezler ve birazdan sana saldıracaklar.
  • bilen yok mudur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrbestmaster

bilen yok mudur :D
    15 yaşındamışsın 25 yaşında olup kurtulamayanlar var zamanla geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

15 yaşındamışsın 25 yaşında olup kurtulamayanlar var zamanla geçer.

Alıntıları Göster
    O kremler işe yaramıyor. Feysbuk onaylı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

O kremler işe yaramıyor. Feysbuk onaylı.

Alıntıları Göster
    25 yaşındayım mı diyeydim :D
  • quote:

25 yaşındayım mı diyeydim :D

Alıntıları Göster
    evet bilen var mı sonuç olarak :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilceler için Azitro hap
    12 yıl önce açıldı
    Sakal dökülmesi
    2 yıl önce açıldı
    Saçlarım seyreldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    lan :D xD filan kullanmayın kıl oluyorum gıcık oluyorum :D nedir lan
  • quote:

Alıntıları Göster
    kremler geçirmez sadece daha kötü olmasını engeller kökten ise sadece zoretanin roccu veya acnegen hepsi aynı ialçtır onlar geçirir
  • Benim de yüzümde çok sivilce ve sivilce izi vardı. Yüzüme kantaron yağı sürüp zeytinyağı sabunuyla yıkıyamaya başladım. Baya bir etkisi oldu. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Prodigy

kremler geçirmez sadece daha kötü olmasını engeller kökten ise sadece zoretanin roccu veya acnegen hepsi aynı ialçtır onlar geçirir

Alıntıları Göster
    XD falan kullanmıyoruz zaten her 15 yaşında olan aynı olmuyor . Zoretanin falan ilaç ve yan etkileri çok diyorlar
  • quote:

XD falan kullanmıyoruz zaten her 15 yaşında olan aynı olmuyor . Zoretanin falan ilaç ve yan etkileri çok diyorlar

Alıntıları Göster
    Ben tedaviye gittiğimde doktor bana sebamed verdi.2 günde etkisini gösterdi.Mutlaka dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyotr Alekseyeviç

Ben tedaviye gittiğimde doktor bana sebamed verdi.2 günde etkisini gösterdi.Mutlaka dene

Alıntıları Göster
    cildiyeye git kendi başına bir şey alıp deneme hemide yüzünde sivilceler iz veya başka bir şey olur çok pişman olursun bir dermatologa görün
  • quote:

Alıntıları Göster
    kükürtlü sabun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yav ellemeyin,patlatmayın bir şey sürmeyin geçiyor kendi kendine.İltihaplı değilse problem yok.Bende 3 hafta geçmeyen vardı bitane isyan etmiştim tam geçti sonra.Hala var 3-4 tane falan.Hatta patlattıklarım için çok pişmanım izi kaldı böyle hafiften.Yoksa suratım temizdir.

Edit : Yaş 20 bak feyz alın patlatmayın lan.Hayatımda ya 2 ya da 3 kere patlatmışımdır.Onunda 1'inin izi hala durur hafiften, diğerlerininki gitti.

Edit 2 : Tipi geçte ciddi sağlık problemlerine yol açabilen iltihaplı sivilceler var her bulduğunuzu sürmeyin olm.Hele hele sakın patlatmayın.Suratındaki sivilceyi patlatıpta bildiğin kanser olup ölen tanıdığım var.CSB değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 26 Eylül 2012; 18:44:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuhaa

cildiyeye git kendi başına bir şey alıp deneme hemide yüzünde sivilceler iz veya başka bir şey olur çok pişman olursun bir dermatologa görün

Alıntıları Göster
    Sen şimdi kesin 8e gidiyorsundur. ULAN 14 YAŞINDASIN BÜYÜTMEYİN YAŞINIZI. NE GEÇİYO ELİNİZE
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuhaa

Alıntıları Göster
    21 yaşına gireceğim 2 yıldır özellikle çok uğraştım ne kullansam inadına çıktı şuan kendiliğinden geçti sebze ye su iç ilaçların sivilceleri geçirdiğine inanmıyorum açıkçası sadece çıkmasını yavaşlatıyor galiba amma illaki çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Yav ellemeyin,patlatmayın bir şey sürmeyin geçiyor kendi kendine.İltihaplı değilse problem yok.Bende 3 hafta geçmeyen vardı bitane isyan etmiştim tam geçti sonra.Hala var 3-4 tane falan.Hatta patlattıklarım için çok pişmanım izi kaldı böyle hafiften.Yoksa suratım temizdir.

Edit : Yaş 20 bak feyz alın patlatmayın lan.Hayatımda ya 2 ya da 3 kere patlatmışımdır.Onunda 1'inin izi hala durur hafiften, diğerlerininki gitti.

Edit 2 : Tipi geçte ciddi sağlık problemlerine yol açabilen iltihaplı sivilceler var her bulduğunuzu sürmeyin olm.Hele hele sakın patlatmayın.Suratındaki sivilceyi patlatıpta bildiğin kanser olup ölen tanıdığım var.CSB değil

Alıntıları Göster
    20 yaşındayım, daha yeni yeni geçiyor.

• soyucu kremler daha fazla sivilce cikarmaz merak etme kafana gore krem falan da kullanma ve kozmetik urunlerinede para kaptirma , bir cilt doktoruna git o ne yapacagini bilir ve sabirli ol hemen gecmesse stres yapma ergenlikte normal ilerde kendiliginden gecer , ayrica sivilcenin en buyuk nedeni stres

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

soyucu kremler daha fazla sivilce cikarmaz merak etme kafana gore krem falan da kullanma ve kozmetik urunlerinede para kaptirma , bir cilt doktoruna git o ne yapacagini bilir ve sabirli ol hemen gecmesse stres yapma ergenlikte normal ilerde kendiliginden gecer , ayrica sivilcenin en buyuk nedeni stres
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.