Şimdi Ara

SİVİLCELER İÇİN YARDIM, İçeri LÜtfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım ama sivilceler bu aralar iyice arttı ne yapayım ne edeyim yardım edin lütfen

fotoda çok fazla gözükmemiş ama aslında daha beter
    http://i.hizliresim.com/7qQoEv.jpg

• Malum isi azalt, kola ve cipsi azalt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abazzers kullanıcısına yanıt
    malum işi haftada bir anca yapıyorum hocam, kola ve cips yemeyeli yıllar olmuştur.
  • Acilen doktora git roaccutane tedavisine başla alabileceğin en iyi öneri

• epey yan etkisi var diyorlar hocam o yüzden pek yanaşmak istemniyorum.
    birkaç ay hiç sivilce çıkmaz sonra yüzüm harpten çıkmış gibi gezerim, hiçbir şey değiştirmiyorum hayatımda ne sebep oluyorsa artık:(
    roaccutane ne kadar kullanımdan sonra etki etmeye başlıyor hocam, toplam kaç ay kullanmam gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: metagenez

epey yan etkisi var diyorlar hocam o yüzden pek yanaşmak istemniyorum.
    birkaç ay hiç sivilce çıkmaz sonra yüzüm harpten çıkmış gibi gezerim, hiçbir şey değiştirmiyorum hayatımda ne sebep oluyorsa artık:(
    roaccutane ne kadar kullanımdan sonra etki etmeye başlıyor hocam, toplam kaç ay kullanmam gerekir

Doza göre değişir ben galiba 9. ayıma giricem ama genelde 5-6 ayda bitiriyolar. Yan etkisi çok var evet, değer mi dersen ona da evet

• ilaç falan kullanma bazı kişilerde böle olabiliyor tamamen genetik doktora gitsen ilaç verecektir fakat gerek yok geçer zamanla bugün roacctne de başlasan yüzün sivilce kusacak , anında geçirecek bişe yok maalesef , akısına sal gitsin ömür boyu böle gezmeyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

Malum isi azalt, kola ve cipsi azalt

Ezbere konuşmaktan bıkmadınız mı ya

• Cildiyete git kendi geçer boşver diyenleri aldırma hiçbir doktor direk roaccutane yazmaz istesen bile bundan önce en az 3-4 krem ve bir hap denerler

• quote:

Orijinalden alıntı: CT Fletcher

Acilen doktora git roaccutane tedavisine başla alabileceğin en iyi öneri

Bi arkadaşım var bu ilacı kullandı ve geçti sivilceleri. Senden daha beter haldeydi. İlaçla beraber yan etkileri azaltmak için de başka birkaç ilaç veriyor doktorlar.
  • Tamamen genetik kimilerin de hiç çıkmıyor kimileri ise böyle boğuşuyor. Sivilceleri ne zaman tanı gün geldiğinde gitmesi gerektigi zamanı bilirler.

• +

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bir yerlerde okıdım

Diş macunu sür, kururuyormuş

• Cildiyeye git krem kullan gecirmezse roaccutane

• Up+

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence de roaccutane/aknetrent gibi ilaçlardan kullan.

Tek kesin çözüm bu maalesef. Evet yan etkileri var fakat doktor gözetiminde kulanacaksın ve her kontrole gidişinde kan tahlili yapıyorlar zaten.

• bende 20 yaşındayım sivilcelerim çok fena haldeydi fakat bir krem kullandım o çok işe yaradı hafif leke kaldı sadece oda geçer tavsiye ediyorum sanada.Linki aşağıya bırakıcam oradan ulaşabilirsin.
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=129149289&url=http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_104730_=&ref=" data-href="http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_104730_=&ref=">Acnemax sivilce kremi</a>
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRSOF

Acilen doktora git roaccutane tedavisine başla alabileceğin en iyi öneri

+1
  • İlaç kullanmak istemiyorsan spor+güzel beslenme deneyebilirsin. Her yemeği yeme. Yağ tuz şeker un bunlardan uzak dur. Düzenli spor yap. Böyle 2-3 ay dene baktın geçmiyor ilaç tedavisine başla. Bu arada yeşilliğe aban cidden sonuçları hızlı görürsün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.