Şimdi Ara

sixpackshortcuts programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, abiler şimdi bu programı internetten edindim uygulamaya da başladım fakat türkçe kaynak yok pek yani daha önce bu programı uygulayan vatandaşlarla internette karşılaşamadım. program iyi mi kötü mü gerçekten etkili mi bu konuda fikri olanlar var mı ? bir de programların etkisinin insandan insana değişebildiğini biliyorum daha önce askeri lisede okumamdan mütevellit iyi bir vücuda sahiptim program iyiyse vücudum çok kısa sürede gelişim göstermeye başlıyor

edit: 50 kişi bakar da bi kişinin bile fikri olmaz mı bu konuda ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killersontheroad -- 5 Ocak 2013; 1:53:23 >

• http://www.youtube.com/watch?v=4uQtPyWkXcc
    Bunu bi izle belki yardımı dokunur. :)
  • Antrenmanları yapıyorum youtube dan izleyip bazıları gerçekten inanılmaz etkili , spor salonuna gitmişim gibi gelişme kaydettiğim hatta bazen daha verimli antrenmanlar yaptığım oluyor fakat ben satın almadım youtube dan izliyorum , satın almayı düşünüyorum ama bende hiçbir vatandaşın yorumunu görmedim emin olamıyorum o yüzden , siz ocaktan beri program hakkında ne düşünüyorsunuz , presentation da anlatılan kadar etkili oldu mu?
  • Burdaki kesim benim gibi yazlıkçıları ve" sixpack çıksın da onla hava atıyım başka bişey olmasada yeter" zihniyetindeki kişileri sevmezler o yüzden cevap alamaman doğal. Git adam gibi çalış. Karın için yapılacak 3-4 tane hareket var zaten o hareketleri 3Xmax şekilde yaptığında zaman yağ oranın %8-10 civarıysa kısa sürede çıkartırsın.
  • aynen oyle 3-4 set max. tekrar. aralarda 15 saniye dinlenme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.