Şimdi Ara

Siyah ekran lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ekteki videodaki gibi ne UAB görüyor ne CD böyle kalıyor PC nasıl bir yol izlemeliyim içinde evraklarım var. Kalite güncelleştirmelerini kaldırdıktan sonra böyle oldu.
    Biosafa girmiyor.

Siyah ekran lütfen yardım

• Video linki buyrun
    Streamable
    Streamable - free video publishing
    https://streamable.com/7iqon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoPiNG -- 18 Ağustos 2019; 23:35:47 >
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:34:14 >
  • Teşekkürler hocam. Deneyeceğim bugün.
  • Selamlar,
    Öncelikle klasik bir Microsof saçmalığı ile karşı karşıyasın. Biosa girebilirsin onda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ancak evraklarına ulaşmak istiyorsan. Bir yerlerden Windows Live Cd iso su indir. Muhakkak etrafında başka bilgisayarlar vardır. Live cd ile boot et makineyi. Açıldıktan sonra dosyalarını kurtar. Daha sonra microsfot'un sayfasından son paket bir ISO indir. Sıfır kurulum yap. Sorunun ortadan kalıcı olarak kalksın. :)

Gelişmelerle ilgili bilgi verirsen sevinirim. İyi forumlar.
  • hocam ubuntu live cd ile win 10 live cd denedim fakat pcaçılırken o bioes için f2 veya del tuşuna basın yazılarının yeri artık boş bios girebilsem çözeceğim sorunu aslında ilk defa başıma geldi bu sorun? video gözükmesi lazım.
  • Ctrl+Shift+Esc yaptığınızda görev yöneticisi geliyormu geliyor ise işlemler kısmından explorer.exeyi bulup üzerine gelin ve sağ tık yapıp işlemi sonlandırın, sonra ise Dosya yazan yere tıklayıp yeni görev çalıştıra basın ve düzgün eksiksiz şekilde explorer.exe yazın .exe'yi koymayı unutmayın tamam'a basın 10-20 saniye sonra masaüstü gelecekdir doyalarınızın yedeğini almayı unutmayın.Ama görev yöneticisi açılmıyor ise ve dediğim yöntem çalışmıyor ise yapacak bir şey yok.. internetten biraz araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temperr2 -- 20 Ağustos 2019; 23:45:9 >
  • yok hocam muhtemelen biosu sildik. O dediğiniz system açılıp siyah ekran hatası için geçerli bir yöntem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.