Şimdi Ara

Siyah ekran sonrası kapanma ve mavi ekran!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar çok uzun süredir bu sıkıntıyı cekmekteyim genellikle league of legends oynarken bu sorunu yaşıyorum ama normalde de olduğu oluyor.Oyun esnasında aniden kulak tırmalayıcı bir ses geliyor (pc kasasından değil kulaklıgımdan) ve ardından ekran kararıyor sonra mavi ekran bir süre sonra pc açılıyor açılışta da güvenli mod veya normal olarak başlat sorusu geliyor neden olabilir yıllardır aynı sorunla karşı karşıyayım.,

Edit: Arkadaşlar resmini çekip ekledım bir daha bakarsanız.

Siyah ekran sonrası kapanma ve mavi ekran!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkancarlos -- 24 Kasım 2014; 13:10:32 >

• Ekran kartı güncellemesi yapabilirsin. Bilgisayar kendisini sıcaklıktan korumak için kapatıyor olabilir eğer yalnızca lol oynarken bu sorunla karşılaşıyorsan. Oyunu açmadan gereksiz uygulamaları kapatıp, deneyebilirsin. Yada internet destekli güvenli modda açabilirsin.
  • 11 ahmet 1 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının hepsini denedım hatta cpu ısınmasından mı oluyor diye test yaptım değerleri de gayet normal game booster ile açmayı denedım fark olmadı donanımsal bir sorun var sanırım
  • furkancarlos kullanıcısına yanıt
    Başka bir oyun oynarkende eğer anlatmış olduğun sorun tekrarlanıyorsa, donanımsal bir sorun olabilir. Ama yalnızca lol oynarken oluyorsa, lolde video ayarlarını değiştirebilirsin. Örneğin tam ekran yerine pencere modunda oynamayı deneyebilirsin. Eğer yine devam ediyorsa, donanımsal bir sorun olabilir. Aklıma birde windows 7 sanal makinesi oluşturup, orada oyunu oynamayı denebilirsin demek geliyor ancak bunun nasıl bir sonuç vereceğini bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.