Şimdi Ara

Siyasete Atılmak İstiyorum (Yeterliliğimi Nasıl Ölçerim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedef başkan olmak ama bakanlık yada belediye başkanlığı da olabilir. Gayet ciddiyim.

Bu benim ikigaim. Ama bu işe yeteneğim olup olmadığından tam olarak emin olamıyorum, eğer yeteneğim yoksa boşa uğraşmam.

Bu arada ikigai ne derseniz: Siyasete Atılmak İstiyorum (Yeterliliğimi Nasıl Ölçerim)

• Dinle vatansevgisini kullan gerisi akar gelir zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 6 kişilik arkadaş grubunda en çok konuşan değilsen sen konuşurken diğerlerinin daha dikkatle dinlediği kişi değilsen küçükken futbol maçlarında kaptan olup adam seçmediysen olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

5 6 kişilik arkadaş grubunda en çok konuşan değilsen sen konuşurken diğerlerinin daha dikkatle dinlediği kişi değilsen küçükken futbol maçlarında kaptan olup adam seçmediysen olmaz

Çok futbol oynayan bir çocuk değildim, ama oynarken iyi oynamadığım halde kaptan gibiydim.

Bulunduğum ortamda genellikle sözü geçen olurum. Ama bulunduğum ortam %95 öğrenci evi.

• quote:

5 6 kişilik arkadaş grubunda en çok konuşan değilsen sen konuşurken diğerlerinin daha dikkatle dinlediği kişi değilsen küçükken futbol maçlarında kaptan olup adam seçmediysen olmaz

evet siyaset icin diktator ruhlu olmak lazim (kotu anlamda degil)

ama tabi kafana koyduysan yaparsin

tabi ulkemis bir gelismis ulke gibi degil, en durust, en guvenilir, en zeki olan degil genelde en uyanik olan, insanlari en iyi kullanan , en cikarci olan siyasette basarili oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

quote:

evet siyaset icin diktator ruhlu olmak lazim (kotu anlamda degil)

ama tabi kafana koyduysan yaparsin

tabi ulkemis bir gelismis ulke gibi degil, en durust, en guvenilir, en zeki olan degil genelde en uyanik olan, insanlari en iyi kullanan , en cikarci olan siyasette basarili oluyor

Peki şakacı-esprili biri lider olabilir mi sence? Misal Oğuzhan Uğur, Cem Yılmaz vb gibi yada cübbeli Ahmet hoca (komediyi kendi işi için kullanması bakımından)

• Parti kuralım o zaman reis bende siyasete atılmak istiyorum yokedici kuzey kore gibi olak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah de ötesini bırak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ixa Hun

Parti kuralım o zaman reis bende siyasete atılmak istiyorum yokedici kuzey kore gibi olak

Yaş kaç?

Niyetin ciddi mi?

Hocam bizim geleceğe yönelik düşünmemiz gerek, yeni parti bir yere varamaz bence. Ama laik milliyetçi bir parti iş yapabilir gibi, ama MHP var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.