Şimdi Ara

SİZ HAKİM OLSAYDINIZ APO'YA NE CEZA VERİRDİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ?? BEN O ŞEREFSİZE ÖLÜM CEZASI VERMEZDİM ÇÜNKÜ O ONUN İÇİN KURTULUŞ SAYILIR KüRT VE PKK YANDAŞLARI TARAFINDAN KAHRAMAN İLAN EDİLİR EN İYİSİ KARANLIK BİR ODADA ÖLENE KADAR TUTTACAKSIN HATTA OYLR BİR BESLİYECEKSİNKİ OLMUYECEK SUREKLİ YAŞAYACAK YAŞAIKCA OYLE BİR ACI CEKİCEKKİ YADA ŞEHİT AİLELERİNİ BİR SPOR SALONUNDA TOPLARDIM ALIN SİZE APO DİYE ÖNLERİNE SÜRERDİM BİR KURT KÖPEĞİNE KUZU YAVRUSUNU ATAR MİSALİ

evet donanimhaber olarak AİHM verdiği kararı protesto edelim ve kararı biz versekne yapardık diye bir düşünelim

KÜRTLER VE PKK YANDAŞLARI TEPKİLERİNİ BİZLERE TÜRKLERE NASIL İNTERNET ORTAMINDAN ELEŞTİRİYORSA VERİYORSA KÜFÜR EDİYORSA BİZDE ONLARA BU ORTAMDAN DERSLERİNİ VERELİM

her ne kadar onların seviyesine düşmesekte bu eleştirilere tepkisiz kalmayalım

işte şerefsizlerin bir diğer marifetihttp://www.pkkciler.moonfruit.com/

• aponun nolacagı belli zaten fare gibi kısılmıs drumda.çabalıorlar ama bos bunlar.ceza hafıflerse ayaklanacak halkın onune gececek bır guc yok . ama ben o siteyi yapanı elime geçirsem elime tekel birası şisesini alıp adamı yatırırdım yere . . . .
  • ya arkadaşlar AİHM kalkıpta apo p.ştunu salın diye bir karar vermedi zaten 2 tane seçenek sundu ya davayı yenileyin yada dava dosyasını açıp ekbir yazılı savunma alın zaten 2. seçenek gerçekleşecek ve sonuç değişmeyecek. AİHM durduk yere de lan şu apo davasını yeniletelim apo çıksın demedi aponun avukatları itiraz gönderdiler bu apo yargılanırken işte kabine mabine konduya o olaylar.
  • Çin'den işkence uzmanları getirtip , ona en uygun işkence modelini uygulatırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17_Ocak -- 24 Mayıs 2005, 3:10:20 >

• Ben yargıç olsam Apoyu serbest bırakırdım ama istiklal caddesinde saat 13.00de herkese haber vererek!
  • topic başlığı mantıksız.
    hakimler kral değil ki istediği gibi ceza versin, onlar da kanunları
    uygulamakla vazifeli memur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu olayda sizce haklı taraf kim
    8 yıl önce açıldı
    Bu kaza da kim haklı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.