Şimdi Ara

[b]siz karar verin[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • balkanelektronikte teknik servis sorumlusu olarak çalışıyorum. Toshiba fujifilm mıtsubishi archos ürünleri yetkili satıcısıyız vatandaşın biri toshiba u3 usb bellek almış 5ay önce ve içini açmış ve geri japonla yapıştırmış çook belli, konuya girelim bunu garatisi balkan elektronik değilmi evet dedim o zaman değiştirin lütfen dedi epey tartıştık izah ediyorum içinin açıldığı adam gözümün içine baka baka yalan söğledi bende en sonunda içini açtım ve adama gösterdim yapıştırğı yeri ondan sonra sıfırı ile değiştir siz karar verin ne yapmalıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujifilm_türkiye -- 22 Şubat 2008; 14:51:32 >

• Adil davranman, ve degistirmemen gerekir. Böyle kisilere kiyak gecmek ayni zamanda gercek hak sahiplerinin, haklarini gasbetmek anlamina gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fujifilm_türkiye

balkanelektronikte teknik servis sorumlusu olarak çalışıyorum. Toshiba fujifilm mıtsubishi archos ürünleri yetkili satıcısıyız vatandaşın biri toshiba u3 usb bellek almış 5ay önce ve içini açmış ve geri japonla yapıştırmış çook belli, konuya girelim bunu garatisi balkan elektronik değilmi evet dedim o zaman değiştirin lütfen dedi epey tartıştık izah ediyorum içinin açıldığı adam gözümün içine baka baka yalan söğledi bende en sonunda içini açtım ve adama gösterdim yapıştırğı yeri ondan sonra sıfırı ile değiştir siz karar verin ne yapmalıydım

Yeri burası değil ama sana bi ipucu verebilirim denemek sana kalmış, gerçi bu gibi yerlerde çalışıyosan alışmış olman gerekiyo bu gibi durumlara.Bi daha başına gelirse böyle yapabilirsin.

o yalan atıyosa sende at "Ben bilmemne şirketinde tam 3 yıl usb bellek üzerine çalıştım efendim nedemek olduğunu biliyorum bunların" gibisinden tabi yavaş at usbler 3 yıl önceden bu kadar meşhur değildi 1 sene çalıştım desende olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.