Şimdi Ara

siz olsaniz napardiniz (2012 lancer yada 0 km)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar hayalimdeku arac lancer hatta cok dusuk kilometrede 2012 sunroff lu birtane buldum pazarlaik yapma asamasindayiz 44000 istiyor ama ailem ve cevrem onu pesinat olarak say 0 araca gir diyolar 0 a girerseyde focus astra i30 yada leon olabilir kafamda deli sorular araci alirsam en az 3 4 sene binerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Astra K al.
  • Hiç parçalanma lancer ile devam et

• Mitsubishi lancer kesinlikle tavsiye ederim, arkadaşımda var çok beğendigim bir araç.
    Bir kerede farklı olun hocam herkeste o dediginiz arabalar var lancer'in kendine has güzel özgü bir tasarımı var.
    Ne bu astra astra her sokakta 10 tane sırf 2.el kaygısından millet alıyor başka bir artısı bile yok.
    Beş para etmez.
  • Bu devirde sıfır araca o kadar para yatırmanın hiçbir manası yok. Lancer alın keyfinize bakın.
  • biraz indirim aldiktan sonra lancer almak mantikli kredi mredi lancerin verdiklerini vermeyen bos araclara 50 60 k para baglamayin

• Lancer al bi şpoyler bi body kit tamam

• Lancer 2015 sıfırı 65 bin tl... Bayide indirimde yapılır 2-3 bin lira muhtemelen... Otomatiği 4 ileri tork konvertörlü görünüyor... Manuel alınır... Hayalindeki araca binmek başka birşey... Üstelik Lancer'deki donanımı diğer araçlarda aynı fiyata alamazsınız... Ama bana göre mitsubishi'nin fiyat performans aracı attrage... cvt'li olanın 52500 liste fiyatı var navigasyon, bt, cc falan var içinde bagajda 450 litre... Şu an bana göre tek kötü yanı tipi o da makyajla düzelirse alınabilirliği artar... Şu haliyle de alınabilirliği var aslında...

• Lancerı inceleyenler binenler bilir. Sınıfına göre kalitesiz bir araç. Ya da öyle hissettiriyor diyeyim. Astra 1.6 edition alırdım ben olsam. Hatta 100 bindeki mondeoyu verip sıfır astrayı düşündüm ciddi ciddi.

Tabi ki hayalinizdeki araçsa alın ama mutlaka inceleyin. Hem sınıfındaki araçları hem de lancerı.

• Lancer ile devam bizde var hala tas gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kez ailem kararlarını dinledim araç konusunda ve ikisinde de zararım oldu. Lancer benim de listemde. İstiyorsanız alın binin. Beğenmezseniz satar "0" araca girersiniz.
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar yollarda birbirinin kopyası araç görmekten bıktım özellikle Clio 4 her köşede var :) hep farklı araçlar düşündüm özellikle alfa 159 onunda temiz düşük km olanı 55k dana aşağı değil inşallah lancer i alıcaz ikinci el kaygım pek yok açıkçası 1-2 zarar eder satarız heralde.

• borca girmeden lancer al. keyfine bak... başkalarını dinleme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

borca girmeden lancer al. keyfine bak... başkalarını dinleme...

Borç yapmayı sevmiyorum inşallah lancer da 41 42 yaptırabilirsem ilk arabam olucak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.