Şimdi Ara

Siz Olsanız Ne Yapardınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elinizde 45-46 bin ederi olan 61,000 km'de B segmenti bir aracınız olsa, bagaj ihtiyacınızdan dolayı, satıp yerine daha eski 150-200 bin km'de 40-45 bin TL'ye C hatta belki D segmenti bir araba alır mıydınız? Sizce mantıklı mı? Kurbana kadar karar vermem lazım. Bir türlü net karar verip hareket edemiyorum.

Tavan bagajı bence tipsiz durduğu için pek yanaşmıyorum. Son çarem kurban tatili dönüşü alamadığım yükleri kargoya felan vermek. Senede 3-5 kere lazım olacak bir araba sizce ne yapmalı?

• 45 bine FLUENCE alırdım 150bini geçmemiş
  • Ne var elinizde?
  • 45 bine Linea, Fluence alınır.
    Bunlardan kaliteli olsun istersen model düşürcen, km yüksek olcak gerek yok.
  • Fluence, Linea gibi arabaların geçmişi genelde kiralık araç, pazarlama aracı vs. oluyor. O yüzden hor kullanılmış ihtimali beni korkutuyor. Bir de 45 bine en hışırtını satıyorlar. Biraz bakımlı bulunsa belki alınır. Clio sprots tourer felan da olabilir ama onlar da hep şirket aracı felan. 2008-2009 Octavia felan bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r-is -- 20 Temmuz 2019; 13:19:25 >
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    2014 208 1.0
  • Senede 3-5 kez lazım olacak bir durum için arabayı yüksek km’li ile değiştirmek yerine ihtiyacınız olan dönemlerde araba kiralamak da alternatif bir yol olabilir belki.
  • O da aklıma geldi ama 15 günlük bir tatil + 2000 km ye yakın yol masrafı çok geldi. Yerine kargo daha mantıklı gibi.
  • Piyasa aracı olsun satarken sizi üzmesin diye bu araçları söyledim

yoksa kendim o fiyatlarda araba alacak olsam 2 arabaya bakardım.
    Bravo ve Lancer
  • Durduk yere heyecan aramayın bence.
  • 1.0 208’den kurtulun derim. 1.0 arabayla uzun yol, hele hele yük+uzun yol hiç çekilmiyor. Yaris 1.0’dan biliyorum

Yaris denilen arabayla uzun yolda sollamaya çıkmaya korkardım. Yüklüyken sollama zaten hayaldi. O ufacık motoru hemen fan açıverirdi
  • Cruze bakılabilir
  • Hocam port bagaj kiralanabiliyrfu galiba bazı yetkili servislerde(dogusta vardı galiba) olmafı onu sorun
  • Aynı mantıkla yaklaşık 1 yıl önce hamle yaptım, şu an arabam yok. Kesinlikle elinizdekine sahip çıkın, macera aramayın. Uzun yol yılda 2 ya da 3 kere olur olmaz. Alınmport bagaj, memeleketten dönünce sökün dursun evde ya da verin kargoya.
  • Evet dostlar sanırım vazgeçtim değişmekten. Üzerine para eklemeden değişim çok mantıklı değil. Şu an için bu da mümkün gözükmüyor.
  • Uzunyolda biraz yoruyor açıkçası. Duble yoldan gidilirse çok sıkıntı olmuyor ama. Geçen sene Ankara-Trabzon-Ankara yaptım. Tamamı duble yol tek şöför tek mola ile gittim geldim.
  • 2015 2016 şirket araçları daha eski kullanıcı araçlarından çok daha temizdir , en azından bakımları zamanında yetkili serviste yapılıyor , renult filo kiralama araçları bu söylediğim kriterlere uyuyor
  • ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ama çoğunlukla hor kullanılıyorlar. O yüzden biraz uzak duruyorum. Çoğunun fiyatı gene beni aşıyor zaten.
  • r-is R kullanıcısına yanıt
    Hiçbişey olmaz expertize sokun iyi bi ustaya gösterin
  • Senede 3-5 kere lazım olacak bir araba sizce ne yapmalı?

elinizdeki temiz ve sorunsuz aracı satıpta

km yuksek yaşı buyuk araba alıp neden riske giriyorsunuz?

kargo kullanın yada tepeye bagaj montajı yaptırın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.