Şimdi Ara

Siz olsaniz nerden alirdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 6s almayı düşünüyorum ayrıca paramda nakit teknosa vatan gold veya zorlu centerdaki applestore siz olsaniz nerden alırsınız yada hepsi ayni mi yardiminiz için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple Store'dan alırdım ben olsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Store harici bir yerden asla almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben teknosa'dan önsipariş verdim. 14 gün koşulsuz iade var ve apple garantisi altında... Apple store ile bir farkı yok yani çok araştırdım
  • Teknosaya hiç güvenmiyorum iade durumlarda en cok sorun çıkaran firmaların basında gelir madem bakireniz var gidin apple Store dan alin

• Apple sytore den alırım ne olursa olsun koşulsuz iade var ayrıca nakit alımda %4 indirim var.

• ben pupadan aldım fiyatlar nakit indirimi de dahil fiyatlar apple store ile aynı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apple cihazlarımın hepsini Apple Store'lardan aldım ve almaya devam edeceğim. Kesinlikle Store'dan alın
  • apple store'dan al derim
  • Apple store da 6 2700 tl iken vatanda 2500 lira. 6s dede böyle bir fark varsa tabikide ucuz olan mağzadan alırım enayi gibi fazladan para vermeye gerek yok vatandan alınanda apple garantli nasıl olsa. Apple ın kendi mağzadından alınca fazla para vermekten başka bi fark olmuyo.

• doğubanktan alırdım..
  • Paralel ithalat ve yurtdışı cihazı olmadığı sürece en ucuz neresi ise oradan. Apple Store'dan almanın 14 gün koşulsuz iade dışındaki bir artısı yok. Kaldı ki diğer mağazalar da o uygulamaya başladı yavaştan. Bir sorun olduğunda fatura bile götürmüyorsunuz zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

Paralel ithalat ve yurtdışı cihazı olmadığı sürece en ucuz neresi ise oradan. Apple Store'dan almanın 14 gün koşulsuz iade dışındaki bir artısı yok. Kaldı ki diğer mağazalar da o uygulamaya başladı yavaştan. Bir sorun olduğunda fatura bile götürmüyorsunuz zaten.

14 gün dışında ki bastırsanız eğer tüketici hakları gereği bu durum 30 günü de bulabilir siz bakmayın 14 gün dediklerine.. Türkiye yasası bunu gerektirir.

Ayrıca en önemlisi %4 indirim ile alıyorsunuz peşin para ile.. bunu teknosa vatan vb.. yerde yapamazsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

quote:

Paralel ithalat ve yurtdışı cihazı olmadığı sürece en ucuz neresi ise oradan. Apple Store'dan almanın 14 gün koşulsuz iade dışındaki bir artısı yok. Kaldı ki diğer mağazalar da o uygulamaya başladı yavaştan. Bir sorun olduğunda fatura bile götürmüyorsunuz zaten.

14 gün dışında ki bastırsanız eğer tüketici hakları gereği bu durum 30 günü de bulabilir siz bakmayın 14 gün dediklerine.. Türkiye yasası bunu gerektirir.

Ayrıca en önemlisi %4 indirim ile alıyorsunuz peşin para ile.. bunu teknosa vatan vb.. yerde yapamazsınız..

Koşulsuz iade ile ürünün kusurlu olması farklı. Bu arada ben en ucuz diye belirttim zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

quote:

Koşulsuz iade ile ürünün kusurlu olması farklı. Bu arada ben en ucuz diye belirttim zaten.

koşulsuz iade dahi olsa 30 günde iade edersiniz.. ben ipad air 2 aldım eylülün hemen başında almadan önce onlardan bununla ilgili garanti aldım olur da 9 eylülde ipad air 3 falan tanıtılırsa ne olacak dedim 14 gün süreyi geçiyor dedim aldığım sürede.. bana dedikleri aynen şu 28 eylüle kadar da iade edebilirsiniz dediler arkasına hatta lazerle isim yazdırdım fark eder mi dedim asla fark etmez dediler.. ama çıkmayınca air 3 falan arama gereği bile duymadım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.