Şimdi Ara

Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12. Sinifim ygsden daha iyi bekliyodum fakat 13900. oldum benim 8. Siniftan beri hedefim ODTU Elektrik-Elektronik Muhendisligiydi ama bu sonucla bunu yapabilme ihtimalim fazlasiyla dustu. Simdi ITU Makine Muhendisligini istiyorum gibi ama sanki istemiyomusum gibi sonucum yuzunden zorla kendime kabul ettirmis gibiyim. Cok buyuk bir aksilik olmazsa lys ile makine muhendisligine girerim ama dedigim gibi cok da istemiyorum gibi. Sizce ne yapmaliyim bir yil daha calisip sansimi tekrar mi denemeliyim yoksa makineyi mi tercih etmeliyim ? Bu yil cok da calismadim, calisamadim.

Not: itu makine geyigi yapicaklar lutfen yorum atmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What an IZTECHIAN -- 22 Mayıs 2014; 21:40:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam istemediğin yere gitme

13 bin güzel bir sıralama bence çok kolay çekersin..
  • Nick mesaj uyumu cidden

• Nickin sebebi sonuclar aciklandiktan sonra arkadaslar bana mimarligi tavsiye etti kafama yatmisti ama sonradan bana gore olmadigini dusundum o yuzden

• Bu sene kapasitemi gösteremedim diyorsan ve alternatif bir bölümün yoksa mezuna kal hocam.

• Aslinda benim amacim yurtdisinda calismak yurtdisi derken daha gelismis bir ulkede makine muhendisligiyle bu gozume daha zor gozukuyor ama eeyle daha kolay olabilir diye dusunuyorum

• forumda birisi vardı 9binde 500 e cekmişti 2.sene odtu ee de oda simdi bul onu pm at daha iyi öneri verir sana

al hatta linkide bu http://forum.donanimhaber.com/m_78968379/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

forumda birisi vardı 9binde 500 e cekmişti 2.sene odtu ee de oda simdi bul onu pm at daha iyi öneri verir sana

al hatta linkide bu http://forum.donanimhaber.com/m_78968379/tm.htm

saolasın atiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.