Şimdi Ara

Sizce 2001 VVT-i 1.4 Corolla alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba .2001 VVT-i 1.4 Corolla almayı düşünüyorum. Bu araçla ilgili fikileri olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. özellikle 1,4 olmasının sakıncası varmı. Bu araçta 1,4 sorun çıkarırmı. küçük gelirmi. vs. Şimdiden herkese teşekkürler.

• arakaşım 7 senedir kullanıyor ve çok memnun lafı az kalır. şöyleki aracı değiştirecem yeni model alacam deyip tam 7 yıl geçirdi.
    bendede bir sonraki kasa vardı bir sonraki kasada 1,4 motorlusu evet kaldırmıyor ağır kalıyor olabililir ama bunda olduğunu pek zennetmiyorum
    çünkü çokca satıldı.
  • 1.4 MOTOR SADECE SATARKEN PROBLEM ÇIKARIR BU YÜZDEN ALIRKEN UCUZA DÜŞÜRÜN MESELA ŞU ANDA KLİMALISINI 13-14 GİBİ ALIRSANIZ UYGUN OLUR...

SATARKEN DE 3 AŞAĞI 5 YUKARI GİDER

KULLANIMDA İSE, 1.6 GİBİ OLMAZ AMA SİZİ MEMNUN EDER

ZATEN COROLLANIN 1.4 VVTİ MORORU 97 BG GÜCÜNDE YANİ DİĞER MARKALARIN (aSTRA, MAREA..) 1.6 LARI KADAR GÜÇLÜ..

SİZ ALIN, PAŞA PAŞA KULLANIN
  • O yıllarda satılan 1.6 megane ların 90 bg olduğu düşünülürse, gayet atak ve kasasını kaldıran bi motora sahip olduğu söylenebilir.
  • peki şimdi bu 1.4 wwt i motorlu corollalar 2000-2002 modeline göre ne kadar eder klimalıları lpg olması çok da önemli değil
  • Bir zamanlar bende Civic 1.4i, Megane 1.4 16v ve Corolla 1.4 Vvti arasında kalmıştım. Bu 3 markanın da kendine göre üstünlükleri var ve birbirinin alternatifiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Volvo S40 1.8 Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.