Şimdi Ara

Sizce bana karşı bir şey hissediyor mudur bu çocuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunuz biliyorsunuz bu çocuğu sokak aşkı diyim hahah yoldan her geçişinde bana söyler şansa bende dün yolda idim bana mesaj attı geçicem diye bende bekliyorum geldi yolun agzindan yolunu değiştirdi sonra karsilasalim diye dua ettim ben halamlarin evinden muhteşem bir zamanla ma ile çıkarken hiç haberim yok oda aşağı doğru yürüyordu karşılaştık güldü iyi akşamlar dedi bende iyi akşamlar dedim sonuç ne olur ?
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=119759819&p=1&anchorToGo=119759819#119759819

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keynesinkızı -- 28 Ağustos 2016; 0:06:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes blokladığı için kimse takmamış
  • Özet: kızım

• Vay he he

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noktalama işaretleri; duygu ve düşüncelerin daha açık ifade edilmesi, tümcenin yapısı ve duraklama noktalarını belirlemek, okuma ve anlamayı kolaylaştırmak, sözün vurgu ve ton gibi özelliklerini belirtmek üzere kullanılan işaretlerdir.

Noktalama işaretlerinden nokta, virgül, noktalı virgül, iki nokta, üç nokta, soru işareti, ünlem işareti, tırnak işaretleri, ayraç ve kesme ait oldukları sözcüklere bitişik olarak yazılır ve kesme dışındaki işaretlerden sonra bir harf boşluğu ara verilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.