Şimdi Ara

Sizce başarabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs5 sıralamam 255k geldi.Fazla YGS çalıştım ve sınavda bunun karşılığını alamadım süreyi iyi kullanamadım çünkü. Bunu kafaya takmak istemiyorum açıkçası. Bi hukuk kazanmak istiyorum 30-40k civarında bi sıralamayla sizce oluru var mı? Mezunum bu arada. Lys mat özel derse başladım ve Edebiyat 9-10-11 bitti.Obp 66. Fikirlerinizi esirgemeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• basarabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancaryum -- 5 Nisan 2016; 23:03:00 >
  • kuru kuruya başarırsın demek gaz vermekten başka bir şey olmaz. lys temelin çok iyiyse sıkı çalışırsan başarırsın. onun haricinde bir ton özel hukuk var onlara her türlü girersin.
  • KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Elbette haklısınız hocam. Temel olarak edebiyat gerçekten iyi özel ilgi alanım zaten matematiktede hocamdan olabildiğince birşeyler öğrenmeye çalışıyorum zaten mat 1 ve tr beni biraz olsun kurtardı yani temel sorunum sıfır sosyal çok çok kötü geldi ondan dolayı böyle bir sonuç ortaya çıktı.

• Kimseye başarır mıyım diye sorma su ana kadar böle bi se yapılmamışsa bu bundan sonrada yapılmayacak demek degil kendine guven yemeden kıs uyumadan kıs tatilden kıs ve gece başını yastığa koyunca "evet bugun elimden gelenin daha fazlasini yaptim" de ayrica olurda bir gun dersen " dun cok iyi calistim" bu halen bugun yetersiz olduğunun kanitidir ki bu sene hayat bana bise öğretti bu dunyada kac milyar insan varsa sana inanmaz ise hicbir ONEMI YOK ta ki senin kendine olan inancini kaybedene dek. Egerki ne zaman nefes almayı istediğin gibi istediğin siralamayi istersen iste o zman kazandin demektir ben seni gormesemde inaniyorum sana cunki her insanin icinde yatan bir aslan var sadece biraz uyandirilmasi gerek her sey gonlunce olsun iyi çalışmalar...

• Allah razı olsun senden hocam hedefime ulaşana dek çalışacağım. Sizede iyi çalışmalar başarılar.

• iş bizde değil sende sana bağlı yani kazanmak.
  • Haklısınız hocam hedefim biraz zor olunca ikileme düştüm başarıp başaramayacağım konusunda. Pes etmeden çalışacağım yorumunuz için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.