Hewaller sizce benden büyük bir futbolcu olur mu? özelliklerimi sayayım. Topu messi gibi güzel ve hızlı sürüyorum. Messi gibi çeviğim Şutum Drogba, Eto , Van Nistelrooy karışımı ve Adriano gibi hızlı gidiyor şutum. Genellikle Xavi gibi takım oyunu yaparım Uzun pasım Gerrard gibi kısa pasım xavi, riquelme gibi C.Ronaldo gibi tekniğim. Ataklarımda iyidir, dayanıklıyım, zekiyim Bir serbest vuruşlarım, kafacılığım falan iyi değildir
Hewal senden olsa olsa diyarbakırsporun top toplayıcısı olur
Eğer gerçekten tüm özelliklerin böyleyse dünyanın en iyi oyuncususun.
Yoksa buna mı benziyorsun ??
Sabri bile futbolcuysa herkes futbolcu olabilir, ümidini yitirdiğin zaman aklına getir.
Havada da duruyorsan ve bir de şahidin var ise en klas topçusundur söylemedi deme
oh yeah beybi asdasdasd test
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: benim ben korkma
gerçekten böyleyim abartı yok fizik bakımından okadar iyi değilim zaten omuz omuza girmiyorum hiç yetişemiyorlar bana
Kaleci olursun
quote:
quote:
quote:
Feyk Yu
senden olsa olsa bilim adamı olur
Zaten hiç ben kaleciyim ya da ben defansım diyen birisine rastlamadım. Yıllardır altyapıda çocuklarla uğraşıyorum, ya forvet ya da ortasaha göbek oynuyorlar. Daha hiç defans oynayana rastlamadım. Gecen birisini kaleye gecirdik, "abi ben kaleci değilim, ben çok süper tek forvetim" dedi. yaşı da 10.
quote:
Orjinalden alıntı: bilim-adamı
Hewaller sizce benden büyük bir futbolcu olur mu? özelliklerimi sayayım. Topu messi gibi güzel ve hızlı sürüyorum. Messi gibi çeviğim Şutum Drogba, Eto , Van Nistelrooy karışımı ve Adriano gibi hızlı gidiyor şutum. Genellikle Xavi gibi takım oyunu yaparım Uzun pasım Gerrard gibi kısa pasım xavi, riquelme gibi C.Ronaldo gibi tekniğim. Ataklarımda iyidir, dayanıklıyım, zekiyim Bir serbest vuruşlarım, kafacılığım falan iyi değildir
Hewal ne adam gibi Türkçe konuşsana ?
quote:
Orjinalden alıntı: bilim-adamı
Tabi gittiği yer de önemli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme