Şimdi Ara

sizce BMW mi AUDİ mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir süredir bmw ve audi üzerinde durmaktayım fakat hangi modeli ve sınıfı alacağıma bir türlü karar veremiyorum 50-60 bin tl bütçe ayırdım bilenler bana bmw mi audi mi ve hangi serisini tavsiye ederlerse sevinirim alacağım arabanın sıfır olması şart değil.

• 50-60 bin tl para biriktirmişsin başkasının kullanıp artık istemediği bi arabayamı vereceksin birikimini. Bırak senin eskini başkası alsın git sıfır araba al.
  • sıfır km alma konusuna katılıyorum :)

benimde bir sorum olacak, bmw 520 mi yoksa volvo s60 2.0T mi. şuan 99 model 1.8T passata biniyorum. alacağım araba 25 27bin civarında olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

50-60 bin tl para biriktirmişsin başkasının kullanıp artık istemediği bi arabayamı vereceksin birikimini. Bırak senin eskini başkası alsın git sıfır araba al.
  • 50-60 bandında sıfır km olarak bmw 1 serisi ve audi a1 ya da a3 alınabiliyor.
    1 serisi ve a3 kasa değişimi periyoduna girdiler, sıfır almak ne kadar mantıklı size kalmış.

ikinci el derseniz, 2008 ve üstü 3 serisi ve (bir önceki kasa olabilirse) a4 alınabilir.

bir de c serisi mercedes düşünebilirsiniz ancak yeni kasası için bütçenizi artırmanız gerekebilir...

benim oyum, biraz bekleyip yeni 1 serisi almanız yönünde olur.
  • 50 bin kmyi geçmemiş b7 kasa a4, 320d, c serisi CDI.
  • bmw de 116i joy edition var şu an..
    anahtar teslim 26.650 euro
  • alabiliyorsan yeni kasa 3.20d düşün... süper araba, elindeki paraya bmw nin 3.16 veya 116 nın sıfırını aşağı yukarı alabilirsin ancak tavsiye etmem, aynı paraya audi a3 1.6 sportblack (5 kapı) alabilirsin bu iki seriden a3 daha iyi en azından bmw ye gore değerini daha iyi koruyor ve piyasada gecerli araba, bence audi a3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW mi DAHA ÜSTÜN AUDI mi?
    17 yıl önce açıldı
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla o paraya adam gibi bi bmw alamazsın.Anca 1.16 alırsın.Ben olsam audi a3 alırdım(5 kapı)
  • Tartışmasız BMW 116 diyorum. Şu an satılan pakette tiptronik vites, dijital klima, bixenon fara kadar birçok özellik standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firestarter06 -- 8 Ekim 2010; 12:06:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grantrusmo

Tartışmasız BMW 116 diyorum. Şu an satılan pakette tiptronik vites, dijital klima, bixenon fara kadar birçok özellik standart.

o soylediklerinizin hepsinin fazlası a3 de de var. bmw 116 ile a3 aşağı yukarı aynı kalitede arabalar, ama benim tercihim
    kesinlikle a3 den yana olurdu bence daha karizma...

sizce BMW mi AUDİ mi

• 2007 2008 model 3.20i benzinli al gerisini boş ver.
  • Birincisi bu nasıl bir soru anlamadım.. Kullanım amacınız nedir artıları eksileri biliyomusunuz yani demek istediğim neye göre audi ve bmw yi karşılaştırıyorsunuz kullanım amacı nedir? görsellikmi performans mı? Bu sorudan tek anlaşılan görsellik oluryor bu da kendi zevkinize kalmış hea bu arada isterse 200.000€ su olsun ikinci el almak o aracın vereceği keyfin değerini yok etmez çok Bmw hayranı aracını ya maddiyattan ya da üst modelleri tercih ettiklerinden dolayı satıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamin. -- 18 Ekim 2010; 23:17:33 >
  • biri olsunda...
  • böyle başlık açıp sonra geri dönmeyenlerin maksat muhabbet olsun havasında forumu gereksiz yere doldurduğunu düşünüyorum... elemanın zaten 4 mesajı var.. gereksiz işler yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

böyle başlık açıp sonra geri dönmeyenlerin maksat muhabbet olsun havasında forumu gereksiz yere doldurduğunu düşünüyorum... elemanın zaten 4 mesajı var.. gereksiz işler yaa

Eleman dönmeyebilir ancak başkaları da bu soruya cevap arayabilir değil mi?

Pert olan Honda Civic Sedan 1.6 Otomatik yerine araç arıyorum. Kısmetse haftasonu BMW 116i ve 316 i yi görmeye gideceğim. Audi bana nedense çok kaliteli ve verilen parayı hakkeden bir arabaymış gibi gelmiyor. Astra ya da Focus ile aynı ayardaymış gibi hissettiriyor. Ancak zevkler ve renkler tartışılmaz tabi...

Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

• 1.16 ya bişey diyemem ama 3.16 bence hiç düşünmeyin. Araç o kadar ağır ki, gazı köklüyorsun genede gitmiyor. Test drive sırasında Renault Clio Symbolü yokuşta geçemedim. Test etmeden karar vermeyin sakın.
  • birde artık 3.16i ile beraber otomatik vites geliyor, manuel vites kalktı.. sakınn sakın.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.