Şimdi Ara

Sizce bu arkadaşa nasıl ceza vermeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendisi 10senelik arkadaşım ve uzun zamandır arayıp sormama rağmen dönmüyordu.

Bugün beni tanımadığım bir numara aradı ve çok kötü derecede bir şaka yaptı ve bilişim suçlarından aradığı gelip evi inceliyeceklerini falan filan ama çok iyi derecede bir şaka yaptı.

20dakika sora arayıp kendi olduğunu söyledi ve bende ona bunun çok onur kırıcı olduğunu söyledim sizce böle birine ne yapmalıyım gerçekten yaptığı şaka çok üzücü moral bozucu ve kırıcıydı.

inanırmısınız evdeki bütün cdleri ve bilgisayarı yok etmem tamı tamına 35 40saniye sürmüştür.

aslında bişey olduğundan değil ama bir anlık korku işte pcde hiç birşey yok fakat xp'nin orjinal olmaması ve 1 2 korsan oyun yüzünden yok ettim ki onlarıda sildim şuan fakat ömrümden bir 5yıl gitti

bu arkadaşımdan nasıl bir intikam alabilirim kendisis şuan tokatta üni. okuyor

• Kullandığı korsan yazılım ve müzikler için gerçekten ihbar et.

Ha bu arada istediğin kadar sil, yine de tamamen silinmiş olmazlar ve geri getirilebilirler. O nedenle silmek bi işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Kullandığı korsan yazılım ve müzikler için gerçekten ihbar et.

Ha bu arada istediğin kadar sil, yine de tamamen silinmiş olmazlar ve geri getirilebilirler. O nedenle silmek bi işe yaramaz.

bunu biliyorum ama emin ol bu saatten sonra tek korsan oyun bile yüklemem fm2006 yüklüydü korsan kaldırdım onuda

10formata kadar geri geldiğini biliyorum o yüzden pcimde korsan müzik v.b hiçbirşey bulundurmam fakat bir şerefsiz yüzünden bilişim suçlarına karışmıştım oda bu olayı biliyordu onu kullandı ve ble bişey yaptı çok kötü oldum ailecek kötü olduk ama acısını çıkarmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_deadly

quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Kullandığı korsan yazılım ve müzikler için gerçekten ihbar et.

bunu biliyorum ama emin ol bu saatten sonra tek korsan oyun bile yüklemem fm2006 yüklüydü korsan kaldırdım onuda

10formata kadar geri geldiğini biliyorum o yüzden pcimde korsan müzik v.b hiçbirşey bulundurmam fakat bir şerefsiz yüzünden bilişim suçlarına karışmıştım oda bu olayı biliyordu onu kullandı ve ble bişey yaptı çok kötü oldum ailecek kötü olduk ama acısını çıkarmam lazım

FBI Bu alıntını okudu ve evine doğru geliyor

evi onlar basmadan kaçman lazım zaman daralıyor 15dk var !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkaninal -- 21 Eylül 2011; 23:29:39 >

• Dh'de bi arkadaş vardı ona benzer şişme yaptırıp fantazi yapcam diyodu nerde o SS olması lazımdı bulursam koyarım

editt: ss geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 21 Eylül 2011; 23:32:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

Dh'de bi arkadaş vardı ona benzer şişme yaptırıp fantazi yapcam diyodu nerde o SS olması lazımdı bulursam koyarım

yurak9.jpg

• quote:

Dh'de bi arkadaş vardı ona benzer şişme yaptırıp fantazi yapcam diyodu nerde o SS olması lazımdı bulursam koyarım

parasıyla yapabilicek olan varsa yaptırıp kendisine yollamak istiyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Arkadaşla nickleriniz hafif uyuşuyor isteklerinizde pek farkı sayılmaz aslında

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşla nickleriniz hafif uyuşuyor isteklerinizde pek farkı sayılmaz aslında

valla o kişi ben değilim şuan daha yeni yeni kendime geliyorum burda olsaydı gidip evine en yakın arkadaş dinlemeyip saldırıcaktım 10senelik arkadaşım 3 4 aydır arayıp sormuyor aradığındada böle bir şaka yaptırıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.