Şimdi Ara

Sizce bu fiyata bu bilgisayar alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlandaki bilgisayarın fiyatı özelliklerine göre uygun mudur?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-dell-optiplex-7040-bilgisayar-i5-6500-8gb-256ssd-cilgin-fiyattt-465766135/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaldıramayacağı oyun yok denmiş ama ekran kartı vga diyor.

Nasıl olacakmış o iş bir sorun bakalım.

Ayrıca bunlar ofis tipi yatay atx kasalar, istenizde doğru düzgün bir ekran kartı takamazsınız bu kasaların iç alanı çok dar. Bütçeyi 2000 yapın ryzen sistem toplayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 28 Temmuz 2017; 0:14:0 >
  • Alınmaz dostum, çakal firmalar bunlar. Onboard da herşeyi açıp kaldırıyor zaten önemli olan vereceği performans. Muhtemelen onboard paylaşımlı 4g dir o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. oyun amaçlı düşünmüyordum. birkaç kişiye daha sordum. onlar da en başta ekran kartının yetersiz olduğunu söylediler.
    bundan önce bir konu açmıştım ama cevap yazan olmamıştı.
    dijital resim + 2d animasyonla uğraşıyorum. aslında 3d modelleme işine de ufaktan girmek istiyorum.
    3500 civarı, en fazla 4000 tl bir bütçeye monitör dahil olacak şekilde işimi görecek bir sistem toplanır mı?

ya da all in one pc alınır mı? sahibinden'de 4000 tl'ye 2. el 27 inch dell gördüm. donanım işinden pek anlamıyorum ama özellikleri iyi gibi görünüyor.
    tabii teknik detayları hiç bilmiyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-dell-xps-2720-aio-touchscreen-308047686/detay

• kingdomcome K kullanıcısına yanıt
    Çizim ve render için alacaksan workstation alman çok daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hali hazırda bu işi yaparken hangi donanıma ihtiyacınız oldugunu bilmeniz gerek.

digitak resim diyorsunuz buradan monitor onemli anlamı çıkar.

dolayısıyla monitore daha fazla pay bırakılır.

kullandığınız program ekran kartını kullanır hatta marka seçer yada daha çok işlemciyi kullanır ona gore ağırlık verilir.

yada yuksek boyutlu dosyalarla çalışıyorsun yuksek ram miktarı hızı isteyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.