Şimdi Ara

Sizce bu ix35 ilanı alınır mı? ve Paket farkları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle ilan bu bunu üzerinden ilerleyeceğiz. 600 650 bin tl arası bütçem var 2010 2012 arası ix35 almak istiyorum. Alternatif olarak Sportage'lar var fakat benim bu daha çok hoşuma gidiyor. Sizce alınır mı? (Alternatif ilanlar da olur. Yeni ilanlar da bekleyebilirim)

Bir de paket farklarını soracağım. Style ve Style Plus arasındaki fark nedir ve ilk bakışta hangi paket olduğunu nasıl anlarım? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertCanMDM -- 19 Ağustos 2024; 11:24:18 >

• otomatik park..uzun yillardir soforsen onu kullanmazsin zaten
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt

Hocam 15 yıl kadar hb araç kullandım. suv araca geçerken tedirginlik yaşıyorum ister istemez. Sığar mı sığmaz mi vs.

• 2013 6. Aydan sonra olanlardan almani tavsiye ederim gündüz ışığı aydınlatması oluyor araba gözüne daha çekici gelir. Ayrıca cok guzel araçtır. 2013'de bir tane sifirini alip 1 yil kadar binmiştim. Birazcik yakit problemin olabilir 1.6 GDI motor yakiyor Allah var dizeli dersende ona bisey diyemem ayrica bir arac alacaksaniz onun en full paketini almanizi tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.