Şimdi Ara

Sizce Bu paket Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar superonline da bir paket gordum Turkcell Superonline 25 Mbps fiber internet, ev telefonundan aylık 100 dakika ve Turkcell TV sinema paketi 49 TL ben bu internet hizi isinden falan pek anlamıyorumda acaba bu hız iyimidir dowland hızım kac olur?sizce bu pakete geceyim mi?Birde bu akk ne oluyor acaba kota gibi bir sey mi?

Sizce Bu paket Nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scisory -- 27 Şubat 2014; 20:35:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Flood icin ozur dilerim ama yardim edecek kimse yok mu

• Scisory S kullanıcısına yanıt
    hız gayet yeterli. Fiber desteği varsa binanızda alabilirsiniz.
  • Ben bu paketten aldım. 25mb bana yeter, daha hıza gerek yok dedim. ayrıca indirme falan ayda 100gb gelse 75 den sonra 3mb gene yeter dedim. normal düz paket fiyatıyla bu tvli ve telefonlu paket fiyatı aynı olunca bu paketi seçtim. Arada 3-5 oynar belki ama en azından tv ve 100 dkk telefon var.
  • Tesekkurler cevaplar icin peki aylik 75 gb indirme cok mu ortalama bir pc kullanicisinin ihtiyaclarini karsilarmi sizce

• Ortalama kullanımda orta kalite film indirseniz 3 er gb dan ayda 15 film, sürekli takip ettiğinz 3-5 dizi ve youtbe yada faceden izleyeceğiniz videolarla 75 i rahat doldurursunuz. Ama doldursanız bile hızınız 3mb/sn olacak yine interneti kullanabiliyorsunuz. Ay bitip yeni aya geçince 75gb tekrar sıfırlanıyor ve hızınız tekrar 25 mbsn oluyor. Çok film yada dizi indirmiyorsanız yeterli.
  • Tamam cok tesekkur ederim cevabiniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scisory -- 28 Şubat 2014; 8:56:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Bu saat sizce hoş mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.